Campagnes Week van de Slager gestart

Week van de slager social media

Volgende week, op 13 mei, gaat de Week van de Slager van start. Het doel van deze week is om kinderen, jongeren en volwassenen kennis te laten maken met het slagersvak. Dat gebeurt ook op de sociale media. Begin mei gingen de campagnes op Facebook en Instagram van start.

Op de Facebookpagina van de Week van de Slager laten slagers zien dat er voor iedereen een geschikte slager in de buurt is. Zo vertelt Bart Ridder van Slagerij Bart Ridder over de veelzijdigheid van het slagersvak en zijn slagerij. Daarnaast komen Danique Groot, Sjors Bodegraven en Corina Wisse aan het woord.

Met de campagne op Instagram richt de Week van de Slager zich op jongeren. Carlijn Rood, Danique Groot, Martijn Griekspoor en Rick Vicenties laten daar de veelzijdigheid van het slagersvak zien met de campagne 'Ook voor jou?'

De campagnes zijn ook te zien op het YouTube-kanaal van Sovvb

Tijdens de Week van Slager organiseren slagers door het hele land allerlei activiteiten om het slagersvak te promoten en jonge mensen ervoor te enthousiasmeren. Het thema is dan ook 'een verrassend veelzijdig vak'. Deelnemende slagers bepalen zelf het programma. Denk bijvoorbeeld aan klassenbezoeken, gastlessen op school, demonstraties en workshops.

De Week van de Slager vindt plaats van 13 tot en met 18 mei. Meer informatie en aanmelden kan op www.weekvandeslager.nl.

 

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Week van de slager succesvol

Week van de slager succesvol

De zevende editie van de Week van de Slager vond plaats van 13 tot 17 mei. Het evenement, waarin slagers hun deuren openen voor het publiek, duurde vorig jaar drie dagen. Wegens het succes besloot de organisatie dit jaar om het evenement te verlengen. Met zo’n driehonderd deelnemende slagers was het ook dit jaar weer een succes.

Meld je aan voor Week van de Slager

Meld je aan voor Week van de Slager

Van 13 tot en met 18 mei 2019 vindt de Week van de Slager plaats. Deelnemende slagers ontvangen een gratis promotiepakket met daarin papieren tassen, vlaggenlijnen, cocktailprikkers en een zoekposter voor kinderen. De Week van de Slager wordt georganiseerd om het perspectief van het veelzijdige en creatieve slagersvak te laten zien en ervaren. Het doel...

Samen staan we sterk

Samen staan we sterk

Zoals sommige van u ongetwijfeld zullen weten, mag ik sinds een jaar of drie ambassadeur van de KNS zijn. Een paar jaar geleden kwam men in Rijswijk met het plan om actieve slagers bij de leden van de KNS langs te sturen met de opdracht om eens te kijken hoe men ‘in den lande’ tegen de bond aankijkt.