Chateau Viande Group BV neemt Dutch Meat Service BV over. Vanaf 4 januari treden de bedrijven gezamenlijk op. Met deze overname versterkt Chateau Viande de vers vlees positie en de afzetmogelijkheden op het gebied van convenience producten.

Met de acquisitie van Dutch Meat Service BV vergroot Chateau Viande de afzet richting retail, horeca en de zorg. Het rund- en varkensvlees assortiment van Dutch Meat Service wordt vers geportioneerd en zijn daarna gereed om te bereiden. Het assortiment wordt ook gegaard aangeboden om te assembleren en te verwarmen. 

De afzet in het segment vers kwaliteit vlees- en convenienceproducten groeien sterk en dit past bij de strategie van Chateau Viande. De producten van Dutch Meat Service blijven onveranderd en worden met de bekende productkenmerken, overgenomen en verder voortgezet door Chateau Viande in Utrecht onder leiding van huidig Dutch Meat Service directeur Kees Walst. De producten sluiten aan bij de visie en missie van Chateau Viande: Lekker eten voor iedereen.

Chateau Viande is onderdeel van de SVE Group BV. Door de integratie van Kokreateur Vleeswaren en Bobeldijk Vleesproducten binnen de bedrijven Chateaubriand in Soest en Ruitenburg in Utrecht, is Chateau Viande sinds begin 2019 als organisatie sterk gegroeid. Beide locaties zijn onlangs compleet vernieuwd met focus op efficiency en duurzaamheid.

Meer weten over Chateau Viande? Lees dan ons artikel 'De visie van ­Chateau Viande' online of in Vlees+ 6-2020. Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af op Vlees+ en betaal het eerste jaar slechts € 49,99 excl btw.

Altijd op de hoogte blijven?