Jonathan Zandbergen verbindt zich aan The Meatlovers

24 april 2017

Chef-kok Jonathan Zandbergen gaat samenwerken met The Meatlovers. The Meatlovers wil thuiskoks inspireren met goed kwaliteitsvlees en recepten. Zandbergen gaat onder meer recepten maken.

Jonathan Zandbergen

Zandbergen is Executive Chef bij Michelinster restaurant Merlet in Schoorl. Gault&Millau verkoos hem tot Talentvol Chef van het jaar 2017. Zandbergen noemt delen het nieuwe ondernemen. Op zijn website deelt hij zijn kennis en recepten met mensen die passie hebben voor koken en smaakvol eten.

Recepten en online video's

Naast recepten komen er ook online video’s waarin vleesbereiding en recepten worden gedeeld. Met het barbecueseizoen voor de deur gaan de eerste recepten zich richten op de vleesdelen die met name geschikt zijn voor de barbecue. Door het jaar heen komen ook andere producten aan bod en uiteraard wordt er rond de feestdagen aandacht geschonken aan het kerstdiner.

The Meatlovers

The Meatlovers biedt consumenten (vries vers) naturel vlees, wild en gevogelte van hoogwaardige kwaliteit. Het concept bestaat uit 3 lijnen: toegankelijke burgers voor iedere vleesliefhebber, inspirerende steaks voor de passionele hobbykok en grotere delen voor de professionele thuiskok. Het vlees wordt door ervaren slagersmensen geportioneerd en vacuüm verpakt. Hierna wordt het direct diep gevroren. The Meatlovers is verkrijgbaar bij de Jumbo.

Lees ook:

Altijd op de hoogte blijven?