Diviande breidt ‘Easy Cooking’-lijn uit

Diviande Easy Cooking_PB

Diviande breidt de ‘Easy Cooking’ lijn uit met steaks die bevroren in bereid kunnen worden in de oven, airfryer of magnetron. Het concept is beschikbaar voor zowel de professionele keuken als voor de thuiskok.

Met dit nieuwe product speelt Diviande in op druk in de keuken. Omdat de steaks niet eerst ontdooid hoeven worden, kost het bereiden minder tijd. Ook is het risico op voedselverspilling volgens de vleesproducent lager en is het kostenefficiënt.

Het assortiment van de vernieuwde Easy Cooking-lijn bestaat uit 10 foodservice producten. Het is ook mogelijk om tailor made producten te creëren voor deze kooktechniek. Voor de meest gebruikte ovenmerken (zoals Alto-Shaam, Turbochef en Rational) zijn voorgeprogrammeerde instellingen beschikbaar voor de perfecte bereiding van de diverse producten uit het assortiment.

Voor de consumenten thuis zijn de Easy Cooking steaks zodanig ontwikkeld dat ze niet alleen in de oven, maar ook in de airfryer of magnetron bereid kunnen worden. Het retailassortiment telt 12 producten.

 

Dossiers

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Diviande lanceert Easy Cooking lijn

Diviande lanceert Easy Cooking lijn

Diviande breidt het diepvriesassortiment van Passion for Meat uit met een 'Easy cooking'-lijn. Passion for Meat bestaat uit met name voor de retail hoogwaardig kwaliteitsvlees, per portie vacuüm verpakt en professioneel ingevroren. De nieuwe lijn ligt hier budgettair net onder. Het assortiment Bij de ‘Easy Cooking’ lijn speelt...

Nieuwe skin-pack verpakkingslijn Diviande

Nieuwe skin-pack verpakkingslijn Diviande

De nieuwe skin-pack verpakkingslijn van Diviande in het nieuwe pand in Veenendaal is volledig operationeel. Met de nieuwe lijn heeft het bedrijf de opties voor verse producten verder uitgebreid. Vleesproducent Diviande is bekend van het portioneren, bewerken, verpakken en invriezen van vlees, vleesproducten, carpaccio’s en maaltijdcomponenten....

Vion wint goud tijdens World Steak Challenge

Vion wint goud tijdens World Steak Challenge

De Goldbeef entrecote van de Vion Food Group ontving de gouden medaille tijdens de World Steak Challenge in Londen.  Het Finse bedrijf JN Meat International was de overall winnaar. Hun sirloin steak is de beste steak ter wereld. World Steak Challenge Daarnaast won het Finse bedrijf ook drie categorieën, namelijk de categorieën beste...