Diviande breidt ‘Easy Cooking’-lijn uit

14 mei 2019

Diviande breidt de ‘Easy Cooking’ lijn uit met steaks die bevroren in bereid kunnen worden in de oven, airfryer of magnetron. Het concept is beschikbaar voor zowel de professionele keuken als voor de thuiskok.

Met dit nieuwe product speelt Diviande in op druk in de keuken. Omdat de steaks niet eerst ontdooid hoeven worden, kost het bereiden minder tijd. Ook is het risico op voedselverspilling volgens de vleesproducent lager en is het kostenefficiënt.

Het assortiment van de vernieuwde Easy Cooking-lijn bestaat uit 10 foodservice producten. Het is ook mogelijk om tailor made producten te creëren voor deze kooktechniek. Voor de meest gebruikte ovenmerken (zoals Alto-Shaam, Turbochef en Rational) zijn voorgeprogrammeerde instellingen beschikbaar voor de perfecte bereiding van de diverse producten uit het assortiment.

Voor de consumenten thuis zijn de Easy Cooking steaks zodanig ontwikkeld dat ze niet alleen in de oven, maar ook in de airfryer of magnetron bereid kunnen worden. Het retailassortiment telt 12 producten.

 

Altijd op de hoogte blijven?