Diviande lanceert Easy Cooking lijn

Diviande Easy Cooking

Diviande breidt het diepvriesassortiment van Passion for Meat uit met een 'Easy cooking'-lijn. Passion for Meat bestaat uit met name voor de retail hoogwaardig kwaliteitsvlees, per portie vacuüm verpakt en professioneel ingevroren. De nieuwe lijn ligt hier budgettair net onder.

Het assortiment

Bij de ‘Easy Cooking’ lijn speelt de prijs-kwaliteitverhouding een grote rol. Voor deze lijn is gekozen voor een andere goede kwaliteit grondstoffen in plaats van de dure, high end luxury rassen en origines. Hierdoor zijn de producten van ‘Easy cooking’ voor een grotere groep huishoudens betaalbaar. Het assortiment bestaat momenteel met name uit diverse rundersteaks, maar ook varkenshaas, mixed grill en carpaccio zijn verkrijgbaar. Diviande verwacht het assortiment in de toekomst verder uit te breiden.

Easy Cooking

Door een speciaal toegepaste techniek is het bevroren vlees ook zonder het te ontdooien makkelijk en vlot te bereiden met behoud van smaak. Hiermee sluit Diviande aan bij meer kookgemak waar een deel van de consumenten naar zoekt. 

Diviande

Diviande is een internationale producent van hoogwaardig vlees. Het bedrijf verzorgt het portioneren en vacuüm verpakken van kwaliteitsvlees voor de Retail, Horeca, Cash en Carry en Leisure markt. 

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Diviande breidt ‘Easy Cooking’-lijn uit

Diviande breidt ‘Easy Cooking’-lijn uit

Diviande breidt de ‘Easy Cooking’ lijn uit met steaks die bevroren in bereid kunnen worden in de oven, airfryer of magnetron. Het concept is beschikbaar voor zowel de professionele keuken als voor de thuiskok.

Nieuwe skin-pack verpakkingslijn Diviande

Nieuwe skin-pack verpakkingslijn Diviande

De nieuwe skin-pack verpakkingslijn van Diviande in het nieuwe pand in Veenendaal is volledig operationeel. Met de nieuwe lijn heeft het bedrijf de opties voor verse producten verder uitgebreid. Vleesproducent Diviande is bekend van het portioneren, bewerken, verpakken en invriezen van vlees, vleesproducten, carpaccio’s en maaltijdcomponenten....

Carpaccio in assortiment The Meatlovers

Carpaccio in assortiment The Meatlovers

Het assortiment van The Meatlovers breidt verder uit. Deze zomer wordt er carpaccio aan toegevoegd. De 100 procent rundercarpaccio is gemaakt van het Angus rund. Carpaccio In de verpakking zitten 2 porties van 80 gram, reeds geschikt op een folie en zodoende makkelijk op een bord te leggen. Op de verpakking staan diverse smaaksuggesties en net als in...