Dutch Poultry Expo 2020

16 januari 2020 Erin Broos

De tweede editie van Dutch Poultry Expo vindt plaats op 17 en 18 maart 2020 in Evenementenhal Hardenberg. Na een succesvolle eerste editie, organiseert Easyfairs Nederland opnieuw dit vakevent voor de pluimveehouderij.

De verschillende segmenten van de pluimveesector presenteren zich op de beurs. Op het gebied van voerleveranciers presenteren onder meer De Heus, Raiffeisen en ABZ Diervoeding zich. Andere exposanten zijn Ter Heerdt en Agromix (Broederijen), MSD Animal Health (Farmacie), Rabobank en ABN Amro (Banken en Adviseurs) en Vencomatic en Specht ten Elsen (Stalinrichters).. “Dit rijtje aan exposanten bestaat uit grote namen en belangrijke marktspelers. We zijn ontzettend blij dat zij ook voor deze editie weer hun vertrouwen uitspreken. Hierdoor krijgt de pluimveehouder een compleet aanbod gepresenteerd”, zegt Natascha Halbertsma namens Easyfairs.

Samenwerking Agrio

Voor deze beurs is Easyfairs een samenwerking aangegaan met Agrio. Dit bedrijf organiseert ook op deze editie het openingscongres van Dutch Poultry Expo en diverse kennissessies in het Pluimveeweb kennistheater.

Exposanten zijn voor de beurs al zichtbaar voor bezoekers. Zij kunnen via My Easyfairs hun online bedrijfsprofiel invullen met eigen content en productiefoto’s van hun bedrijf.

Dutch Poultry Expo vindt plaats op 17 en 18 maart in Evenementenhal Hardenberg. De beurs is geopend van 14.00 tot 22.00 uur.

 

Altijd op de hoogte blijven?