Eerste nummer More than Drinks! verschenen

More than Drinks!_Cover

Het eerste nummer van het vernieuwde vakblad More than Drinks! is verschenen. Drie toonaangevende vrouwen in de drankenbranche Tess Posthumus (vier jaar op rij top 10 International Bartender of the Year), Barbara Verbeek (Register Vinoloog) en hoofdredacteur Fiona de Lange (gecertificeerd bierexpert) maken dit blad vol vernieuwing, inspiratie en storytelling.

Eerste nummer

Hoofdredacteur Fiona de Lange is erg trots op het eerste nummer. "In het eerste nummer geven we een visitekaartje af door ontwikkelingen in de drankenbranche met passie handen en voeten te geven. Of zoals wij zeggen: een body met kleur en emotie. De sector staat aan de vooravond van een turn-around. Duitse wijnen gaan volgens kenners de schappen veroveren. In de bierbranche laten cijfers zien dat we in de toekomst alleen nog maar alcoholvrije bieren drinken. De populairste en meest gewilde whisky’s komen straks niet meer uit Schotland, Ierland of de Verenigde Staten, maar uit Japan! Deze en nog veel andere onderwerpen komen uitgebreid aan bod in het eerste nummer van More than Drinks!"

More than Drinks!

More than Drinks! is de nieuwe naam voor Adfundum. Het geheel vernieuwde vakblad verschijnt voorlopig vijf keer per jaar. Tijdens de Dranken Pakket Expo op 9 en 10 september wordt het vernieuwde More than Drinks gepresenteerd aan de branche.

Nieuwsgierig naar dit nieuwe vakblad? Bestel dan nu twee gratis proefnummers van More than Drinks!

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Twee keer goud voor Keurslager Boenders

Twee keer goud voor Keurslager Boenders

De eerste Achterhoekse Asperge Verkiezingen vonden plaats op dinsdag 8 mei. Meer dan 25 deelnemers deden mee in de strijd om de beste Achterhoek Asperge Ham, beste Achterhoek Asperge Salade en de beste Achterhoek Asperge Wijn. Een proefpanel dat bestond uit sommeliers, chef-koks en fijnproevers bepaalde dat Keurslager Boenders twee keer goud mee naar...