Eindeloos variëren met de najaarssmaken van Verstegen

Verstegen

Nu de dagen korter worden is het weer tijd voor volle, rijke smaken. Met comfort food, trendy hapjes voor gezellige borrels of feestelijke maaltijden met rijke smaken. Kruiden- en sauzenspecialist Verstegen helpt versspecialisten hierop in te spelen. Met nieuwe sauzen die de mogelijkheid bieden om nieuwe gerechten en smaakcombinaties te creëren door simpelweg saus te wisselen. Om zo eenvoudig onderscheidende concepten aan uw klanten te presenteren. Zo komt Verstegen met een serie Oosterse en snijdbare sauzen, voor aantrekkelijke gemaksgerechten die meegaan met het najaar.

De sauzen van Verstegen zijn bereid met kruiden en specerijen van de hoogste kwaliteit. Verstegen reist sinds 1886 de hele wereld over om de beste peper, nootmuskaat of foelie te vinden, die rechtstreeks bij de boeren worden ingekocht. Dit resulteert in een rijk aanbod aan kwaliteitssauzen waarmee u dit najaar alle kanten uit kunt. De volle smaken van de sauzen geven elk gerecht net dat beetje extra. Van buffetten tot borrelschotels, van luxe gerechten voor de feestdagen tot verwarmend stoofgerechten tijdens het onstuimigste herfstweer. Steeds meer sauzen dragen ook het Verstegen Pure label. Producten met dit label bevatten geen MSG, geen declarabele allergenen, geen fosfaten en een minimale hoeveelheid zout.

Nieuwe Oosterse smaken en trends

Verras uw klant bijvoorbeeld met de Oosterse keuken. Deze keuken staat bekend om zijn combinaties tussen zoet, pittig en zuur. Met de Oosterse sauzen van Verstegen maakt u eenvoudig mooie Oosterse maaltijden, elegante hapjes en stoofschotels met rijke smaken. De Oosterse sauzen zijn, met uitzondering van de Hongkongsaus, geschikt voor zowel warme consumptie als koude consumptie. De sauzen blijven mooi stabiel en zijn zeer divers toepasbaar, van snacks tot wildgerechten.

Snijdbare sauzen: kwalitatief gebruiksgemak

De snijdbare sauzen van Verstegen zorgen al jaren voor kwalitatief gebruiksgemak en veelzijdigheid. De sauzen zijn makkelijk te portioneren en te gebruiken voor iedere culinaire toepassing. Aan het huidige assortiment van snijdbare Pepersaus, Champignonsaus en Chimichurrisaus voegt Verstegen nog twee extra varianten toe: Knoflooksaus en Ketjapsaus. Voor de finishing touch van later op te warmen gerechten.

Met de sauzen van de sauzenspecialist Verstegen bent u klaar voor het najaar. Kijk voor meer informatie op Verstegen.eu.

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Slager Fred Piepenbrock gelooft in eigen kwaliteit

Slager Fred Piepenbrock gelooft in eigen kwaliteit

Al 28 jaar staat slager Fred Piepenbrock aan het roer van slagerij Piepenbrock in Diemen. Deze grote ambachtelijke slagerij is georganiseerd als een supermarkt. Klanten lopen met hun mandje door de zaak en rekenen af bij de kassa. Maar er is ook bedienend personeel en alles is vers en ambachtelijk bereid. Naast vlees en vleeswaren verkoopt de slager...

Food Innovation Academy opent voorjaar 2019

Food Innovation Academy opent voorjaar 2019

Er dreigt een tekort aan goed opgeleide medewerkers in de voedingsmiddelenindustrie. Daarom zetten bedrijfsleven, onderwijs, gemeente en brancheverenigingen gezamenlijk een nieuwe opleiding op in Vlaardingen. De Food Innovation Academy brengt studenten en bedrijfleven bij elkaar. De opleiding opent voorjaar 2019 de deuren. Food Innovation Academy Friesland...

Verstegen introduceert Guilt Free zero added sugar sauzen

Verstegen introduceert Guilt Free zero added sugar sauzen

Verstegen Spices & Sauces introduceert Guilt Free zero added sugar sauzen. In deze sauzen zitten geen suikers of zoetstoffen. Er zijn vier varianten: Piri piri, Salsa tex-mex, Curry ketchup en Tomato ketchup. Guilt Free zero added sugar sauzen Guilt Free sauzen zijn gemaakt van kruiden en specerijen en bevatten alleen van nature aanwezige suikers....