Espera organiseert een live ronde tafel discussie

Op 19 januari organiseert Espera een ronde tafel discussie. Deze wordt live uitgezonden vanuit Studio 47 in Duisburg, Duitsland. Espera is een fabrikant van geavanceerde weeg-, uitprijs- en etiketteersystemen. De machines van Espera worden gebruikt in de foodindustrie bij industriële verpakkers van verse levensmiddelen zoals vlees, kip, vis, kaas, maaltijden, brood, groente en fruit.

Tijdens deze online activiteit heeft Espera een tv-studio afgehuurd op 19 januari 2022, waarbij vier vooraanstaande sprekers actief in de foodbranche uitgenodigd zijn om live een discussie te voeren. Het evenement duurt ongeveer 45 minuten en de mensen kunnen vanuit thuis de discussie tussen de deskundigen volgen.

De onderwerpen die tijdens deze live discussie aan bod komen zijn: uitdagingen in de producerende voedingsindustrie, voordelen van automatisering en digitalisering in de voedselproductie, end-ofline machinetrends en toonaangevende technologieën en als laatste duurzame verpakkingen.

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Vion wint Hamel Business Award 2018

Vion wint Hamel Business Award 2018

Tijdens het Nederland-Korea Business Gala in Seoul won Vion woensdag 17 oktober de Hamel Business Award 2018. Deze award wordt toegekend aan bedrijven die wezenlijk bijdragen aan de zakelijke en economische betrekkingen tussen Korea en Nederland. Al meer dan 20 jaar levert Vion kwalitatief hoogwaardig varkensvlees aan Korea. Maiko van der Meer, Chief...

Meatable ontwikkelt vlees uit één cel

Meatable ontwikkelt vlees uit één cel

Echt vlees produceren met een minimale impact op mens, milieu en dier, dat is de missie van de nieuwe Nederlandse startup Meatable. De startup, opgericht in samenwerking met wetenschappers van Cambridge en Stanford, is in het bezit van een patent waarmee met één cel 100% echt vlees - met zowel spier- als vetcellen -, kan worden geproduceerd,...

Goedegebuur weegt met Espera

Goedegebuur weegt met Espera

Goedegebuur Vlees B.V. te Rotterdam verwerkt uitsluitend rundvlees van de beste melkveerassen. Wekelijks verwerkt het bedrijf zo’n 750 ton rundvlees. Goedegebuur is gespecialiseerd in het uitbenen, uitsnijden en consistent categoriseren van rundvlees. Goedegebuur beschikt over een van de grootste uitsnijderijen in Europa en heeft hierin een breed assortiment...