FAK-systeem groeit mee met Slagerij Spijkerman

Keurslager Spijkerman

Daan Spijkerman, mede-eigenaar van Keurslager en worstenmakerij Spijkerman, vertelt over het automatiseringssysteem van FAK Nederland. Het systeem helpt de slagerij om functioneel te werken met minder personeel. “Met evenveel mensen kunnen we nu veel meer werk aan. Het FAK-systeem ontzorgt” aldus Spijkerman.

  •  
  •  
  • https://www.youtube.com/watch?v=4PCtX01GcuA&t=3s

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Genomineerden Worstenmakerij en Traiteur van het jaar bekend

Genomineerden Worstenmakerij en Traiteur van het jaar bekend

De Gildeslager reikt maandag 21 januari weer de prijzen ‘Worstmakerij van het jaar’ en ‘Traiteur van het jaar’ uit. De nominaties zijn inmiddels bekend. 21 januari vindt ook de jaarvergadering plaats. Ambacht, inspiratie, verbinding en kennisdeling staan centraal bij De Gildeslager. Om specifieke vakkennis te borgen, kwaliteit...

SVO biedt masterclasses voor studenten

SVO biedt masterclasses voor studenten

Studenten van SVO vakopleiding food kunnen iedere laatste woensdag van de maand een masterclass volgen om hun kennis te verbreden. Op deze manier biedt SVO studenten de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Studenten maken niet alleen kennis met een expert, maar kunnen ook netwerken met vakgenoten. De bijeenkomsten zijn niet alleen toegankelijk...

Transparantie in Ierse slagerijen

Transparantie in Ierse slagerijen

Ierland heeft een naam als producent van rundvlees, maar slechts tien procent van dit vlees blijft in het land. De verkoop vindt – net als bij ons – plaats via slagerijen. Bij retailers zoals Avoca en Dunnes stores kom je ambachtelijke slagerijen tegen die transparant en vol beleving zijn. Het ambacht kan je in bij deze retailers zien....