FAK-systeem groeit mee met Slagerij Spijkerman

Keurslager Spijkerman

Daan Spijkerman, mede-eigenaar van Keurslager en worstenmakerij Spijkerman, vertelt over het automatiseringssysteem van FAK Nederland. Het systeem helpt de slagerij om functioneel te werken met minder personeel. “Met evenveel mensen kunnen we nu veel meer werk aan. Het FAK-systeem ontzorgt” aldus Spijkerman.

  •  
  •  
  • https://www.youtube.com/watch?v=4PCtX01GcuA&t=3s

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Het vakmanschap van slager Bas Ultee

Het vakmanschap van slager Bas Ultee

Slager Bas Ultee begon onlangs weer met het deelnemen aan vakwedstrijden. En met succes. Tijdens de Slavakto werd hij uitgeroepen tot de beste slager van de provincie Utrecht. En in februari ontving hij een eervolle vermelding bij de Grote Grillworsttest. "Met onze producten maken wij het onderscheid én kunnen wij dat onderscheid blijven waarborgen”,...

Franse producten bij de Franse Slager

Franse producten bij de Franse Slager

De Franse Slager in Amsterdam verkoopt, zoals de naam al doet vermoeden, Franse vleesproducten als andouillettes en ganzenlever. De Fransman Alain Bernard is de man achter de Franse Slager. De liefde bracht Alain negentien jaar geleden naar Amsterdam. Oorspronkelijk komt hij uit het dorpje Ingwiller in de Elzas. Op zijn vijftiende begon hij met werken...

Investeren loont - FAK-software levert tijd en geld op

Investeren loont - FAK-software levert tijd en geld op

Baaij Fresh in Lisse is één grote verswinkel met 200 m2 aan vis, vlees, een traiteursafdeling, catering, partyservice en kant-en-klare maaltijden. De helft is ingericht als complete zelfbediening. Ook heeft Baaij Fresh een uitgebreide webwinkel. "Baaij Fresh in deze vorm bestaat sinds najaar 2018”, vertelt Ad Baaij. “We...