FAK-systeem groeit mee met Slagerij Spijkerman

Keurslager Spijkerman

Daan Spijkerman, mede-eigenaar van Keurslager en worstenmakerij Spijkerman, vertelt over het automatiseringssysteem van FAK Nederland. Het systeem helpt de slagerij om functioneel te werken met minder personeel. “Met evenveel mensen kunnen we nu veel meer werk aan. Het FAK-systeem ontzorgt” aldus Spijkerman.

  •  
  •  
  • https://www.youtube.com/watch?v=4PCtX01GcuA&t=3s

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Liefde voor vlees

Liefde voor vlees

In de horeca ontstond Jochen Diekerhofs culinaire liefde voor vlees. “Ik kon in mijn kookschool in Laren nog steeds niet de energie kwijt die ik aan vlees wil geven”, aldus de ondernemer. Daarom begon hij eerst een scharrelslagerij en is nu samen met zijn compagnon Kees Zagt eigenaar van een vleesgroothandel. Slagerij Omdat Diekerhof in...

Praktijkopleiders bepalen succes student

Praktijkopleiders bepalen succes student

Het opleiden van slagerijmedewerkers doen wij als SVO vakopleiding food niet alleen. De praktijkopleider in de slagerij heeft een minstens zo’n belangrijke rol. Hij of zij ziet de medewerker dagelijks en is elke dag bezig met lesgeven. Een praktijkopleider is dan ook bepalend voor het succes van een slagerijstudent. Op zoek naar een rolmodel De...

Plastic

Plastic

Wij gebruiken met z’n allen teveel. Teveel fossiele brandstof, water, eten, stroom, materiaal, ons lichaam, de natuur, het regenwoud, de mobiele telefoon, zout, suiker, E-nummers, vlees en ga zo maar door. Kan het niet wat minder? Helaas begint een beter milieu nog steeds bij de buren. Toch zijn er genoeg mensen die er alles aan doen om een steentje...