FAK-systeem groeit mee met Slagerij Spijkerman

Keurslager Spijkerman

Daan Spijkerman, mede-eigenaar van Keurslager en worstenmakerij Spijkerman, vertelt over het automatiseringssysteem van FAK Nederland. Het systeem helpt de slagerij om functioneel te werken met minder personeel. “Met evenveel mensen kunnen we nu veel meer werk aan. Het FAK-systeem ontzorgt” aldus Spijkerman.

  •  
  •  
  • https://www.youtube.com/watch?v=4PCtX01GcuA&t=3s

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Geen deelname Vegetarische Slager aan slagerijverkiezing

Geen deelname Vegetarische Slager aan slagerijverkiezing

De Vegetarische Slager mag niet meedoen aan de Verkiezing voor de Leukste Slagerij van Nederland, georganiseerd door de vakbeurs voor de vleeswarenbranche Slavakto. Het bedrijf had zich ingeschreven met het Haagse restaurant en winkel De Vleesch Lobby. De organisator Slavakto verwijst naar de algemene voorwaarden van de wedstrijd. Hierin staat dat...

Top 10 beste slagers volgens Telefoonboek.nl

Top 10 beste slagers volgens Telefoonboek.nl

Volgens onderzoek van de Universiteit van Wageningen eten we gemiddeld 39 kilo vlees per persoon per jaar. Dit kun je in de supermarkt halen, maar het lekkerste vlees koop je nog altijd bij de slager. Maar bij slager haal je het beste vlees? Telefoonboek.nl onderzocht welke slagers de beste beoordelingen krijgen en zette de top tien op een rijtje. Beoordelingen...

Topslager Peter van Berkel luistert naar zijn klanten

Topslager Peter van Berkel luistert naar zijn klanten

Topslager Peter van Berkel startte in 2014 met zijn slagerij in winkelcentrum Lindenburg aan de rand van Roosendaal. In vier jaar tijd wist de slager zijn omzet ruimschoots te verdubbelden. Het leveren van kwaliteit en aandacht voor de klant speelde hierbij een belangrijke rol. Topslager Peter van Berkel De slagerij van Van Berkel is aangesloten...