Fijne feestdagen!

Christmas

Het team van Vlees+ wenst iedereen fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2018.

Vlees+ is een onafhankelijk vakblad voor vleesspecialisten. Wilt u op de hoogte blijven? Neem dan nu een abonnement!

Of schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Twitter.

Reactie toevoegen

 
Lees ook
ZOUT versus ZOUT

ZOUT versus ZOUT

Mineraal zout is waarschijnlijk de meest toegepaste hulpstof in de slagerij en de vlees(waren)industrie. Ons traditionele keukenzout heeft verschillende namen; de chemische naam is natriumchloride (NaCl), maar het kent ook andere namen die iets zeggen over de herkomst zoals zeezout, mijnzout of steenzout. Maar ook bestaat er kleurzout (colorozo). Door...

Stunten met vlees voor meer dierenwelzijn

Stunten met vlees voor meer dierenwelzijn

Deze week staat in het teken van het Beter Leven Keurmerk. Supermarkten brengen van 22 tot en met 28 oktober diervriendelijke producten extra onder de aandacht. Foodlog vroeg supermarkten wat zij bijdragen aan de landelijke Beter Leven Week. Door Hasna Chelhi - Foodlog De Beter Leven Week is een initiatief van de Dierenbescherming....

Inschrijving voor vakwedstrijden Slavakto nog open

Inschrijving voor vakwedstrijden Slavakto nog open

Vakwedstrijden zijn een belangrijk onderdeel van de vakbeurs Slavakto. Slagers kunnen zich nog tot 28 oktober inschrijven voor deze wedstrijden. De Slavakto vindt plaats op maandag 5 en dinsdag 6 november. Vakwedstrijden Slavakto staat voor Slagers Vak Tentoonstelling. De vakwedstrijden zijn altijd onderdeel geweest van deze vakbeurs. Het doel was...