Fijne Feestdagen!

Christmas

Het team van Vlees+ wenst iedereen fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2019.

Vlees+ is het platform voor de vleesprofessional. Wilt u op de hoogte blijven? Neem dan nu een abonnement of vraag twee gratis proefnummers aan.

Of schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Twitter.

Reactie toevoegen

 
Meer over
Lees ook
De finale van 2020

De finale van 2020

Er zijn al ongelofelijk veel columns geschreven over COVID-19 sinds begin maart van dit jaar. Alle scenario’s en do’s & don’ts zijn de revue al gepasseerd. Eigenlijk was mijn bedoeling om vanaf deze plek niet weer over corona te gaan schrijven.

Feestdagen

Feestdagen

Want als slager bent u natuurlijk al bezig met het assortiment van de komende maanden en alle planning die komt kijken bij de drukste tijd van het jaar. En dit jaar is alles – of in elk geval veel – bovendien anders dan anders.

Delen

Veel mensen gaan anders eten. Eten neemt langzaam een andere vorm aan in ons leven, vooral in de weekeinden en tijdens de feestdagen. Wij willen steeds meer delen en niet alleen via Facebook, instagram of Twitter. Maar ook als wij met elkaar eten en drinken. Wij praten over de meest mooie smaken, van biertjes in plaats van pils en zelfs van alcoholvrije drankjes. Voor elke gelegenheid is er wel een product dat aansluit op onze behoefte of ons gevoel. Je ziet ook vele soorten restaurants ontstaan, van avondvullend tot even een klein hapje. Daarom is het misschien extra leuk om te zien dat er ook...