Hoe maak je de perfecte gehaktbal - geef je klant tips!

3 december 2020
Foto: Pixabay

De gehaktbal is een populair product in de slagerij, maar veel klanten maken deze ook zelf thuis. Geef je klanten tips over hoe ze een lekkere gehaktbal kunnen maken Onlangs deelde Slagerij Astrid van Benthum haar geheimen voor een goede gehaktbal met 24 Kitchen.

Astrid van Bethum werkt bij Slagerij de Molen. In een filmpje laat ze zien hoe consumenten net zo'n lekkere gehaktbal kunnen maken als de slager. En ze geeft tips. Bijvoorbeeld over het gehakt. Astrid adviseert een bal die voor de helft uit biologisch varkens- en de helft rundergehakt bestaat met een vetpercentage van 25 procent. Over de kruiden, ze gebruikt een mengeling van zout, peper, foelie, gemberpoeder en korianderzaad, en over het braden.

Astrid is niet de enige die met een filmpje haar geheimen deelt over een goede gehaktbal. Zo maakte Meesterslager Johan van Uden van slagerij Chateaubriand voor FoodTube een complete masterclass over de slagersgehaktbal. En ook winkelformules Keurslager en Uw Slager laten op YouTube zien hoe je een goede gehaktbal maakt.

Altijd op de hoogte blijven?