Inschrijving Favoriete Bioproduct tot 12 december

8 december 2016

De inschrijving voor de verkiezing van het ‘Favoriete bioproduct’ is nog tot en met 12 december open. Producenten die deelnemen aan de Bio-beurs 2017 kunnen hun nieuwe producten aanmelden voor deze verkiezing. Bezoekers van de Bio-beurs kiezen uit deze selectie hun favoriet voor 2017. Vlees kan worden aangemeld in de categorie 'vers'.

Favoriete bioproduct 2017

De winnaars mogen zich ‘favoriet bioproduct 2017’ noemen. Dit genereert, naast de eer, veel publiciteit. Met deze verkiezing bieden Bionext, BioNederland en de Bio-beurs een podium voor productinnovatie in de biologische sector. Op de Bio-beurs in januari worden de nieuwe producten en productinnovaties professioneel gepresenteerd in een eregalerij.

Nieuw product

Een product is nieuw als het op de markt geïntroduceerd is sinds de vorige Bio-beurs in 2016, of gelanceerd wordt op de aankomende Bio-beurs. Het kan hierbij gaan om een volledig nieuw product, een nieuwe presentatie zoals een geheel vernieuwde verpakking of een nieuwe toepassing van een bestaand product.

Onder de aandacht

Voorzitter Jan Groen van BioNederland, Vereniging van Biologische Producenten en Handel: "Er komen steeds meer biologische producten op de markt. Met deze galerij op de Bio-beurs bieden we producenten de kans om hun nieuwe producten op een opvallende manier onder de aandacht te brengen bij de vakwereld. En de bezoekers van de beurs kunnen in één oogopslag zien wat de nieuwste ontwikkelingen zijn."

  •  

Altijd op de hoogte blijven?