Inschrijving Horecava Awards 2019 geopend

Horecava 2019 logo

De inschrijving voor de Horecava Innovation Award 2019 is geopend. Bedrijven kunnen tot en met 26 oktober hun case insturen. Daarmee maken ze kans om in de voetsporen te treden van eerdere winnaars als Pure Pacific Yellowtail, Hemelswater, Rosval, IBM, MyOrder, VerdraaidGoed en Flammkuchen Nederland. De Horecava Innovation Award wordt voor de negentiende keer op rij toegekend aan het meest innovatieve product, dienst of concept in de foodservice branche. Horecava biedt voor het eerst de mogelijkheid om alle innovaties te tonen in het InnovationLAB, daarnaast worden de eerste 50 inzendingen getoond op horecava.nl. De jury maakt de winnaar bekend op de eerste beursdag van de Horecava, die plaatsvindt van maandag 7 tot en met donderdag 10 januari 2019 in RAI Amsterdam.

  • Inzenden kan in vier categorieën:
  • Food & Beverage
  • Equipment & Services
  • Concepts, Interior & Design
  • Digital, Apps & Social Media

Procedure

De jury van professionals uit de horecawereld maakt op 13 november de shortlist met 16 genomineerden (vier per categorie) bekend die doorgaan naar de Award. Alle genomineerden krijgen daarna de kans om hun project live te presenteren aan de vakjury. Na beoordeling kiest de jury de categoriewinnaars, de Karel de Vos Duurzaamheid Award winnaar en de overall winnaar. De prijsuitreiking vindt plaats op de eerste beursdag, 7 januari, tijdens de officiële opening.

Reactie toevoegen

 
Meer over
Lees ook
Veel inspiratie op de Horecava 2019

Veel inspiratie op de Horecava 2019

Begin januari 2019 gaat de 63e editie van de Horecava van start. Deze vakbeurs biedt vier dagen lang inspiratie voor professionals in de foodservice branche. De Horecava 2019 heeft een beursoppervlakte van 12.000m2 met de laatste trends en innovaties, workshops, demonstraties en wedstrijden. Nieuw dit jaar zijn het segment Food mobility en de Horecava...

Verstegen lanceert eetbare vullingen voor 3D-foodprinter

Verstegen lanceert eetbare vullingen voor 3D-foodprinter

Verstegen Spices & Sauces lanceerde eetbare vullingen voor de 3D-foodprinter tijdens de Horecava. Dit gebeurt in samenwerking met ByFlow, producent van de foodprinter Focus. Op de Horecava krijgen bezoekers de mogelijkheid om de 3D-foodprinter zelf uit te proberen. De eerste vulling bestaat uit bietenpuree, kardemon, piment en knoflook, een puree...

De Lekkerste Wedstrijden op de Horecava

De Lekkerste Wedstrijden op de Horecava

Sinds 1984 vinden ieder jaar de Lekkerste Wedstrijden plaats tijdens de Horecava. Dit jaar werd onder andere gestreden om de Lekkerste hotdog, de Lekkerste Hamburger en het Lekkerste broodje. De wedstrijden zijn bedoeld voor professionele makers en bedenkers. Voor de vakwedstrijden moeten de deelnemers live op het podium binnen een vastgestelde tijd...