Jan Zandbergen introduceert Everlamb

Jan Zandbergen_Everlamb

Jan Zandbergen brengt een nieuw vleesmerk voor de foodservice op de markt. Everlamb bestaat uit een breed assortiment bevroren lamsvlees, zoals lamskoteletten, lamszadeltjes en lamsboutschijven, maar ook lamsburgers, -gehakt en medaillons.

Het lamsvlees is nauwkeurig, standaard geportioneerd (afmeting en/of gewicht). Dit geeft verschillende voordelen voor de horeca zoals bereidingsgemak, geen snijverliezen en een uniforme presentatie. Volgens Jan Zandbergen hebben veel chef-koks hier behoefte aan. 

Het vlees komt uit de beste regio’s die bekend staan om hun lamsvlees. Denk aan Nieuw Zeeland, Patagonië, en Ierland. De lammeren hebben een goed leven gehad en dat levert kwaliteitsvlees op. Op de website kunnen geïnteresseerden meer informatie over dit nieuwe merk en haar producten vinden.

Over Jan Zanbergen

Jan Zandbergen “World-Wide Quality in Meat” is een tweede generatie familiebedrijf en behoort tot de grotere vleesimporteurs/–exporteurs en vleesbewerkers in Europa. Ze leveren een assortiment hoge kwaliteit vlees en gevogelte aan retailers, food services, groothandels en de vleesverwerkende industrie.

Dossiers

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Jan Zandbergen brengt plantaardige burger Moving Mountains op de markt

Jan Zandbergen brengt plantaardige burger Moving Mountains op de markt

Jan Zandbergen wordt de exclusieve leverancier van de plantaardige burger van Moving Mountains Foods in Europa, met uitzondering van het Verenigd Koninkrijk waar de burger al één jaar succesvol op de markt is. De burger van Moving Mountains is het eerste plantaardige product dan Jan Zandbergen op de markt brengt. Peter-Paul Zandbergen,...

Consumenten kiezen steeds meer voor gemak

Consumenten kiezen steeds meer voor gemak

Het aantal Nederlandse consumenten dat buiten de deur eet, groeit fors. Dat blijkt uit de omzet van foodservicebedrijven. Die steeg in 2018 met 5,5% naar een recordomzet van meer dan €20 miljard, meldt het Foodservice Instituut Nederland (FSIN). Volgens het instituut waren de volle terrassen van 2018 illustratief voor de groeiende...

Biefstukkenrestaurant Loetje opent eerste filiaal in Noord Nederland

Biefstukkenrestaurant Loetje opent eerste filiaal in Noord Nederland

Biefstukkenrestaurant Loetje opende half december de deuren van de eerste vestiging in Noord Nederland. In centrum van Leeuwarden, tegenover het Station staat het zestiende Loetje restaurant van Nederland. Het restaurant is gevestigd in een pand uit de 19e eeuw dat volledig is gerenoveerd. Aan het roer staan Wim van Steen en Kim Veldman. Beide zijn...