Jan Zandbergen introduceert Everlamb

Jan Zandbergen_Everlamb

Jan Zandbergen brengt een nieuw vleesmerk voor de foodservice op de markt. Everlamb bestaat uit een breed assortiment bevroren lamsvlees, zoals lamskoteletten, lamszadeltjes en lamsboutschijven, maar ook lamsburgers, -gehakt en medaillons.

Het lamsvlees is nauwkeurig, standaard geportioneerd (afmeting en/of gewicht). Dit geeft verschillende voordelen voor de horeca zoals bereidingsgemak, geen snijverliezen en een uniforme presentatie. Volgens Jan Zandbergen hebben veel chef-koks hier behoefte aan. 

Het vlees komt uit de beste regio’s die bekend staan om hun lamsvlees. Denk aan Nieuw Zeeland, Patagonië, en Ierland. De lammeren hebben een goed leven gehad en dat levert kwaliteitsvlees op. Op de website kunnen geïnteresseerden meer informatie over dit nieuwe merk en haar producten vinden.

Over Jan Zanbergen

Jan Zandbergen “World-Wide Quality in Meat” is een tweede generatie familiebedrijf en behoort tot de grotere vleesimporteurs/–exporteurs en vleesbewerkers in Europa. Ze leveren een assortiment hoge kwaliteit vlees en gevogelte aan retailers, food services, groothandels en de vleesverwerkende industrie.

Reactie toevoegen

 
Dossiers
Lees ook
Zeker Zeeuws lamsvlees van schapenfokkerij Oosterstein

Zeker Zeeuws lamsvlees van schapenfokkerij Oosterstein

Schapenfokkerij Oosterstein van Guus en Mariëtte de Regt heeft 600 fokschapen die het gehele jaar voor nageslacht zorgen. De schapen grazen op de zeedijk langs de Oosterschelde bij Kats in Noord-Beveland. Het zilte gras en de zilte lucht geven een specifieke smaak aan het zogenaamde Noordbevelam. “Het is zogenoemd pré-selé,...

Slagerij Verburg slacht zelf in eigen slachterij

Slagerij Verburg slacht zelf in eigen slachterij

De ambachtelijke Slager Verburg in Kortgene is de enige slagerij op het Zeeuwse Noord-Beveland. Aan het roer staan Cor en Corine Verburg. Cor slacht zelf in de eigen slachterij met EG-keurmerk. “De dieren moeten een goed en gezond leven hebben gehad. Een leven als vroeger”, vertelt hij. “De runderen, varkens, lammeren en kippen...

Culinarist Ruud Jansen verzorgt catering en workshops

Culinarist Ruud Jansen verzorgt catering en workshops

Culinarist Ruud Jansen heeft jarenlange kook-ervaring. Hij werkte onder andere bij de restaurants Mandemaaker, Kraton en Golden Tulip. Eind 2009 ging de hotelketen failliet en besloot Jansen voor zichzelf te beginnen. Hij opende zijn eigen kookstudio in Hoevelaken. “Het woord culinarist dekt de lading van m’n werk goed. Ik bén een culinair artiest....