Jan Zandbergen introduceert Everlamb

Jan Zandbergen_Everlamb

Jan Zandbergen brengt een nieuw vleesmerk voor de foodservice op de markt. Everlamb bestaat uit een breed assortiment bevroren lamsvlees, zoals lamskoteletten, lamszadeltjes en lamsboutschijven, maar ook lamsburgers, -gehakt en medaillons.

Het lamsvlees is nauwkeurig, standaard geportioneerd (afmeting en/of gewicht). Dit geeft verschillende voordelen voor de horeca zoals bereidingsgemak, geen snijverliezen en een uniforme presentatie. Volgens Jan Zandbergen hebben veel chef-koks hier behoefte aan. 

Het vlees komt uit de beste regio’s die bekend staan om hun lamsvlees. Denk aan Nieuw Zeeland, Patagonië, en Ierland. De lammeren hebben een goed leven gehad en dat levert kwaliteitsvlees op. Op de website kunnen geïnteresseerden meer informatie over dit nieuwe merk en haar producten vinden.

Over Jan Zanbergen

Jan Zandbergen “World-Wide Quality in Meat” is een tweede generatie familiebedrijf en behoort tot de grotere vleesimporteurs/–exporteurs en vleesbewerkers in Europa. Ze leveren een assortiment hoge kwaliteit vlees en gevogelte aan retailers, food services, groothandels en de vleesverwerkende industrie.

Dossiers

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Culinarist Ruud Jansen verzorgt catering en workshops

Culinarist Ruud Jansen verzorgt catering en workshops

Culinarist Ruud Jansen heeft jarenlange kook-ervaring. Hij werkte onder andere bij de restaurants Mandemaaker, Kraton en Golden Tulip. Eind 2009 ging de hotelketen failliet en besloot Jansen voor zichzelf te beginnen. Hij opende zijn eigen kookstudio in Hoevelaken. “Het woord culinarist dekt de lading van m’n werk goed. Ik bén een culinair artiest....

De Laet & Van Haver bouwen ‘Butcher’s Craft’

De Laet & Van Haver bouwen ‘Butcher’s Craft’

De Belgische groothandel De Laet & Van Haver breidt uit met Butcher's Craft. In deze nieuwe fabriek in Aartselaer brengt de internationaal bekende vleesfabrikant het hele productieproces bij elkaar. Hier worden voortaan de karkassen uitgebeend, het vlees gezouten of gerookt. Voorheen gebeurde dit in zowel de originele beenhouwerij in Hove als in...

Onveilige ossenstaart van Veviba ook in Nederland terechtgekomen

Onveilige ossenstaart van Veviba ook in Nederland terechtgekomen

Uit het traceringsonderzoek van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) blijkt dat ook bij Nederlandse bedrijven ossenstaarten van het Belgische vleesbedrijf Veviba terecht zijn gekomen. In eerste instantie ging het om 19 groothandels, slagers, supermarkten en horecaondernemingen. 21 maart maakte de NVWA bekend dat hier 16 bedrijven bij waren...