Jan Zandbergen introduceert Everlamb

Jan Zandbergen_Everlamb

Jan Zandbergen brengt een nieuw vleesmerk voor de foodservice op de markt. Everlamb bestaat uit een breed assortiment bevroren lamsvlees, zoals lamskoteletten, lamszadeltjes en lamsboutschijven, maar ook lamsburgers, -gehakt en medaillons.

Het lamsvlees is nauwkeurig, standaard geportioneerd (afmeting en/of gewicht). Dit geeft verschillende voordelen voor de horeca zoals bereidingsgemak, geen snijverliezen en een uniforme presentatie. Volgens Jan Zandbergen hebben veel chef-koks hier behoefte aan. 

Het vlees komt uit de beste regio’s die bekend staan om hun lamsvlees. Denk aan Nieuw Zeeland, Patagonië, en Ierland. De lammeren hebben een goed leven gehad en dat levert kwaliteitsvlees op. Op de website kunnen geïnteresseerden meer informatie over dit nieuwe merk en haar producten vinden.

Over Jan Zanbergen

Jan Zandbergen “World-Wide Quality in Meat” is een tweede generatie familiebedrijf en behoort tot de grotere vleesimporteurs/–exporteurs en vleesbewerkers in Europa. Ze leveren een assortiment hoge kwaliteit vlees en gevogelte aan retailers, food services, groothandels en de vleesverwerkende industrie.

Dossiers

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Onveilige ossenstaart van Veviba ook in Nederland terechtgekomen

Onveilige ossenstaart van Veviba ook in Nederland terechtgekomen

Uit het traceringsonderzoek van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) blijkt dat ook bij Nederlandse bedrijven ossenstaarten van het Belgische vleesbedrijf Veviba terecht zijn gekomen. In eerste instantie ging het om 19 groothandels, slagers, supermarkten en horecaondernemingen. 21 maart maakte de NVWA bekend dat hier 16 bedrijven bij waren...

Drie dagen Gastvrij Rotterdam in Ahoy

Drie dagen Gastvrij Rotterdam in Ahoy

Ahoy staat van 18 tot en met 20 september in het teken van Gastvrij Rotterdam. De horecabeurs trekt echter niet alleen exposanten en bezoekers uit deze stad, maar vanuit heel Nederland. Het is een kleinere versie van de Horecava, die altijd in januari in Amsterdam plaatsvindt. Er was van alles te doen en te proeven: vis, vlees, brood, patisserie en...

Australiërs eten het meeste vlees

Australiërs eten het meeste vlees

Australiërs eten jaarlijks 111,5 kilo vlees per persoon. Dit betekent meer dan 300 gram per dag. Dit plaatst Australië bovenaan de lijst van wereldwijde vleesconsumptie. Nederland valt met jaarlijks 85,5 kilo vlees buiten de top 10. Internationaal cateringsbedrijf Caterwings onderzocht de vleesconsumptie in 52 landen. Onder vlees in dit onderzoek vallen...