Jan Zandbergen introduceert Everlamb

Jan Zandbergen_Everlamb

Jan Zandbergen brengt een nieuw vleesmerk voor de foodservice op de markt. Everlamb bestaat uit een breed assortiment bevroren lamsvlees, zoals lamskoteletten, lamszadeltjes en lamsboutschijven, maar ook lamsburgers, -gehakt en medaillons.

Het lamsvlees is nauwkeurig, standaard geportioneerd (afmeting en/of gewicht). Dit geeft verschillende voordelen voor de horeca zoals bereidingsgemak, geen snijverliezen en een uniforme presentatie. Volgens Jan Zandbergen hebben veel chef-koks hier behoefte aan. 

Het vlees komt uit de beste regio’s die bekend staan om hun lamsvlees. Denk aan Nieuw Zeeland, Patagonië, en Ierland. De lammeren hebben een goed leven gehad en dat levert kwaliteitsvlees op. Op de website kunnen geïnteresseerden meer informatie over dit nieuwe merk en haar producten vinden.

Over Jan Zanbergen

Jan Zandbergen “World-Wide Quality in Meat” is een tweede generatie familiebedrijf en behoort tot de grotere vleesimporteurs/–exporteurs en vleesbewerkers in Europa. Ze leveren een assortiment hoge kwaliteit vlees en gevogelte aan retailers, food services, groothandels en de vleesverwerkende industrie.

Dossiers

Reactie toevoegen

 
Lees ook
SVO beste mbo-opleider Voeding en vers

SVO beste mbo-opleider Voeding en vers

SVO vakopleiding food, mbo-opleider in de foodbranche, is dit jaar de beste mbo-opleider binnen het vakgebied Voeding en vers. SVO neemt met haar fastservice-opleidingen een derde plaats in binnen het vakgebied Horeca. Deze opleidingen krijgen het kwaliteitszegel Topopleiding 2017. Keuzegids MBO Dit blijkt uit  de Keuzegids MBO die het Centrum Hoger...

Boetes voor fraude met lamsvlees

Boetes voor fraude met lamsvlees

De NVWA heeft zes bedrijven een boete van 525 euro gegeven voor het aanbieden van onverpakt vlees als lamsvlees, terwijl het vermengd was met kalkoen- of rundvlees. Voor het onderzoek heeft de NVWA 57 slagerijen en kleine supermarkten bezocht waar onverpakt lamsvlees wordt verkocht. Op zes locaties, bijna tien procent) bleek het vlees niet 100 procent...