Jord Althuizen lanceert Smokey Goodness 3

Vlees+_Smokey Goodness

Het derde barbecueboek Smokey Goodness 3 van Jord Althuizen is uit. De auteur is dit jaar juryvoorzitter van de Spareribs Trophy 2018. Ook spreekt Althuizen tijdens het KNS Inspiratiecongres.

Althuizen weet alles van barbecue. Hij is de oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Catering bedrijf Smokey Goodness. Hij werkte als chef-kok, restaurantmanager en culinair eindredacteur. Daarnaast is hij eigenaar van culinair conceptontwikkeling en communicatiebureau Crave Concepts & Communications en werd recent wereldkampioen “Whole Hog Barbecue”.

Smokey Goodness 3 omvat het echte barbecuewerk. Alles komt voorbij: beef, pork, chicken, fish en desserts. Speciale aandacht is er in dit boek voor de Zuid-Afrikaanse braai. De twee eerdere edities Smokey Goodness en Smokey Goodness 2 werden bestellers en wonnen Kookboek van het Jaar 2016 én Kookboek van het Jaar 2017.

Smokey Goodness 3 (9789021565255) kost 24,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online.

Reactie toevoegen

 
Lees ook
RCC tikt Wakker Dier op de vingers

RCC tikt Wakker Dier op de vingers

De Reclame Code Commissie (RCC) heeft Wakker Dier op de vingers getikt voor de eet-geen-dierendag campagne. De commissie noemt de claim van deze campagne, dat als 'iedereen nou een dag geen vlees eet, dat je dan 500.000 dieren spaart', misleidend en oneerlijk. De Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV) diende de klacht in bij de RCC. "Goed,...

ZOUT versus ZOUT

ZOUT versus ZOUT

Mineraal zout is waarschijnlijk de meest toegepaste hulpstof in de slagerij en de vlees(waren)industrie. Ons traditionele keukenzout heeft verschillende namen; de chemische naam is natriumchloride (NaCl), maar het kent ook andere namen die iets zeggen over de herkomst zoals zeezout, mijnzout of steenzout. Maar ook bestaat er kleurzout (colorozo). Door...

Stunten met vlees voor meer dierenwelzijn

Stunten met vlees voor meer dierenwelzijn

Deze week staat in het teken van het Beter Leven Keurmerk. Supermarkten brengen van 22 tot en met 28 oktober diervriendelijke producten extra onder de aandacht. Foodlog vroeg supermarkten wat zij bijdragen aan de landelijke Beter Leven Week. Door Hasna Chelhi - Foodlog De Beter Leven Week is een initiatief van de Dierenbescherming....