De jury van de Grote Grillworsttest 2018 is bekend

Grote grillworsttest 2018

De jury van de Grote Grillworsttest 2018 is bekend. Deze bestaat uit: slager Koos van Essen, SVO-docent Paul Bohté en chef/acteur Hugo Kennis. Bij de finale-keuring staat ook acteur Jasper Gottlieb aan de keuringstafel.

Slager Koos van Essen is de eigenaar van Keurslagerij Warmenhoven uit Den Haag. Hij won vorig jaar de Grote Grillworsttest.

Paul Bohté jureert in 2018 voor de tweede keer. Hij is vakdocent bij SVO en gaat de inzendingen grondig op structuur, samenstelling en bereidingswijze toetsen.

Hugo Kennis is chef en acteur. Bij tv-zender 24Kitchen maakt hij programma’s als Smaakpupillen, Grenzeloos koken en de Makkelijke Maaltijd on Tour. Daarnaast vormt hij samen met acteurs Jasper en Marius Gottlieb het trio ‘de Worsten van Babel’. Zij maken een online kookprogramma en culinaire theatershows.

De eerste keuring van de Grote Grillworsttest is op 11 januari. Deelnemers kunnen zich hiervoor aanmelden via www.knsnet.nl/grillworst.

Reactie toevoegen

 
Lees ook
SVO biedt masterclasses voor studenten

SVO biedt masterclasses voor studenten

Studenten van SVO vakopleiding food kunnen iedere laatste woensdag van de maand een masterclass volgen om hun kennis te verbreden. Op deze manier biedt SVO studenten de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Studenten maken niet alleen kennis met een expert, maar kunnen ook netwerken met vakgenoten. De bijeenkomsten zijn niet alleen toegankelijk...

Open dagen SVO

Open dagen SVO

SVO vakopleiding food is op zoek naar jonge mensen die een carrière in de foodbranche ambiëren. Daarom organiseert de opleider in november en december op verschillende locaties een open avond. Januari 2019 gaan de open dagen en meeloopweken weer van start. Tijdens de open dagen zijn er proeverijen, demo’s en kunnen belangstellenden...

Young Butchers team 2019 bekend

Young Butchers team 2019 bekend

Josja Haagsma en Dylan van Leeuwen strijden volgend jaar om de Europese titel tijdens de International Young Butchers’ Competition 2019. De wedstrijd vindt plaats op 4 en 5 mei 2019 in Frankurt (D). Dylan van Leeuwen is als eerste geëindigd geworden en vormt samen met Josja Haagsma, reserve-kandidaat 2018, het Nederlands team. Tessa...