Keurslager genomineerd voor Beste Winkelketen

Keurslager logo

De Keurslager maakt kans op de titel Beste Winkelketen van Nederland 2017-2018. Samen met Bakker Bart en Gall & Gall is de Keurslager genomineerd in de categorie 'Eten & drinken speciaalzaken'.

Nominaties

Voor de nominaties beoordeelden ruim 260 duizend consumenten meer dan 450 retailers. Dit gebeurde op aspecten als prijs, service en assortiment.

Uit de beoordeling blijkt dat de gemiddelde waardering voor de winkelketens iets is gedaald ten opzichte van vorig jaar, namelijk van 7,97 naar 7,93. Datzelfde geldt voor webshops; die zakten van 8,13 naar 8,08. Daarnaast blijkt dat niet langer het assortiment maar de prijs het belangrijkste aspect. Webshops worden daarbij beter beoordeeld dan winkelketens: 7,96 om 7,79.

Categoriewinnaars

Op 14 september worden de categoriewinnaars bekendgemaakt. Dan volgt een nieuwe stemronde. Consumenten kunnen van 20 september tot en met 20 oktober stemmen op de beste winkelketen en/of webshop van Nederland. De prijsuitreiking volgt op 26 oktober.

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Vereniging van Keurslagers legt prioriteit bij eigen leden

Vereniging van Keurslagers legt prioriteit bij eigen leden

De Vereniging van Keurslagers gaat de activiteiten van dochter-onderneming Versplatform integreren in de Vereniging. De Vereniging richt zich voortaan volledig te richten op de eigen leden.

Het vakmanschap van slager Bas Ultee

Het vakmanschap van slager Bas Ultee

Slager Bas Ultee begon onlangs weer met het deelnemen aan vakwedstrijden. En met succes. Tijdens de Slavakto werd hij uitgeroepen tot de beste slager van de provincie Utrecht. En in februari ontving hij een eervolle vermelding bij de Grote Grillworsttest. "Met onze producten maken wij het onderscheid én kunnen wij dat onderscheid blijven waarborgen”,...

Keurslager legt specialiteiten in de supermarkt

Keurslager Tim de Gier uit Nijkerk werkt samen de plaatselijke Jumbo Rob & Cindy Veltink. Van donderdag tot en met zondag liggen er specialiteiten van de slager bij de vleesafdeling van de supermarkt. Jumbo Rob & Cindy Veltink heeft al meerdere lokale producten in de schappen liggen. Eigenaar Rob Veltink werkt graag samen 'lokale helden'. Zo verkoopt hij al gebak van Bakkerij ten Have en vers ijs van Coava. De gemaksproducten van Keurslager Tim de Gier zijn de nieuwste aanwinst. De Gier en Veltink kozen bewust voor tien gemaksproducten. "We blijven van de schouderkarbonade, biefstuk en...