KNS evenement Slagers in de spotlight

Slager_unsplash

Foto: Unsplash

Op 30 maart organiseert de branche-organisatie Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) het evenement 'Slagers in de spotlight'. De locatie is dit jaar Buitenplaats Kameryck in Kamerik.

Het programma bestaat volgens KNS uit inspiratie, ontmoeting en winnaars. Horecaondernemer Ed Breuren geeft een presentatie. Hij is samen met Wieteke Breuren eigenaar van Stadshotel Van Rossum en Breuren. September 2019 werden zij uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemers van Nederland 2019/2020. Ook komen er verschillende slagers aan het woord. Zij vertellen hun verhaal over vakmanschap, ondernemerschap en werkgeverschap.

Uitslag Grote Grillworsttest

Tijdens dit evenement wordt ook bekend gemaakt welke slager de Grote Grillworsttest heeft gewonnen. Vorig jaar won Gerard van de Weg deze vakwedstrijd. Dit jaar zit hij in de jury, samen met branche-erkende meester slager Arno de Best en William Knobbout als gecertificeerd keurmeester vanuit het Expertisecentrum voor het Slagersambacht. Slagers kunnen zich nog steeds inschrijven voor deze wedstrijd. De keuring vindt plaats op 5 maart. 

Het evenement 'Slagers in de spotlight' begint 30 maart om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 20.00 uur. Slagers kunnen zich tot 26 maart aanmelden bij KNS.

Reactie toevoegen

 
Dossiers
Lees ook
Slagers kunnen zich inschrijven voor de Grote Grillworsttest 2020

Slagers kunnen zich inschrijven voor de Grote Grillworsttest 2020

Op 5 maart vindt de keuring van de Grote Grillworsttest plaats, de eerste KNS vakwedstrijd van 2020. Slagers kunnen zich hiervoor inschrijven bij de KNS. Vorig jaar won slager Gerard van de Weg van Topslagerij Van de Weg uit het Gelderse Oosterwolde deze wedstrijd.

De VAS is voorbij

De VAS is voorbij

De VAS is weer achter de rug. Als je het mij vraagt, een goede beurs, met prima vakwedstrijden en uitstekende winnaars. Een leuke beurs ook, die ondanks de locatie, toch Amsterdamse gezelligheid kende.

De winkel van Topslager Rudolf Alblas

De winkel van Topslager Rudolf Alblas

Hier een impressie van de winkel van Topslager Rudolf Alblas uit Zoetermeer. In Vlees+ 7-2019 verschijnt een uitgebreide reportage van deze slagerij. Dit nummer verschijnt 29 november. Nieuwsgierig geworden? Sluit dan nu een abonnement af!