KNS evenement Slagers in de spotlight

Slager_unsplash

Foto: Unsplash

Op 30 maart organiseert de branche-organisatie Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) het evenement 'Slagers in de spotlight'. De locatie is dit jaar Buitenplaats Kameryck in Kamerik.

Het programma bestaat volgens KNS uit inspiratie, ontmoeting en winnaars. Horecaondernemer Ed Breuren geeft een presentatie. Hij is samen met Wieteke Breuren eigenaar van Stadshotel Van Rossum en Breuren. September 2019 werden zij uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemers van Nederland 2019/2020. Ook komen er verschillende slagers aan het woord. Zij vertellen hun verhaal over vakmanschap, ondernemerschap en werkgeverschap.

Uitslag Grote Grillworsttest

Tijdens dit evenement wordt ook bekend gemaakt welke slager de Grote Grillworsttest heeft gewonnen. Vorig jaar won Gerard van de Weg deze vakwedstrijd. Dit jaar zit hij in de jury, samen met branche-erkende meester slager Arno de Best en William Knobbout als gecertificeerd keurmeester vanuit het Expertisecentrum voor het Slagersambacht. Slagers kunnen zich nog steeds inschrijven voor deze wedstrijd. De keuring vindt plaats op 5 maart. 

Het evenement 'Slagers in de spotlight' begint 30 maart om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 20.00 uur. Slagers kunnen zich tot 26 maart aanmelden bij KNS.

Reactie toevoegen

 
Dossiers
Lees ook
Vakwedstrijd Arnhem Rookworststad gaat door in oktober 2020

Vakwedstrijd Arnhem Rookworststad gaat door in oktober 2020

De vakwedstrijd Arnhem Rookworststad 2020 gaat door. In oktober strijden slagers voor de 46ste keer om de kampioensprijs 'de bronzen rookworst'. Slager Wout van Veen won de vorige editie van deze wedstrijd.

Campagne 'Zorg voor een vakantierooster' nu online

Campagne 'Zorg voor een vakantierooster' nu online

De KNS ontwikkelde voor de zomermaanden voor de slagers een campagne met een verwijzing naar onze huidige manier van leven met als thema ‘Omdat we thuisblijven deze zomer’. Deze campagne bestaat uit drie boodschappen. De eerste ('Soms moet je even doorbijten') is net afgelopen en vandaag op 1 juli start de tweede: 'Zorg voor een vakantierooster'. In...

Met z’n allen

Met z’n allen

‘We doen dit samen’. Het klinkt soms als een bezwering, soms als troost dan weer bijna als dreigement. Want de piek van het coronavirus afvlakken werkt alleen als we ons allemaal aan de coronamaatregelen houden. Maar of we dat nou echt sámen doen?