KNS geeft tips voor de feestdagen

Feestdagen Slager_Slavakto 2018

Foto: Redactie Vleesmagazine

De feestdagen komen er weer aan. Voor de slager een drukke tijd! Een goede voorbereiding is hiervoor belangrijk. Brancheorganisatie Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) helpt hierbij en geeft tips.

1. Kijk naar je pand
Om nieuwe klanten te bereiken is de uitstraling van je pand belangrijk. De beslissing om naar binnen te gaan maken veel klanten op basis van hoe de winkel eruit ziet. 

2. Ken je klant
Weet wie je klant is, zodat je hier op in kunt spelen. Kijk bijvoorbeeld wat je vorig jaar tijdens de feestdagen hebt verkocht.

3. Online 
Zorg dat je online zichtbaar bent. Controleer of je webshop up-to-date is en plaats regelmatig berichten op social media.

Lees meer over deze en andere tips op de website van Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS).

Reactie toevoegen

 
Dossiers
Lees ook
Variëren met wokschotels

Variëren met wokschotels

Van meerdere collega’s hoor ik dat kant-en-klare maaltijden al zorgen voor meer dan de helft van hun omzet. De slagerij wordt steeds meer een maaltijdwinkel. De consument wil kwaliteit en gemak en dat kunnen wij, als ambachtelijke slagers, bieden. Voor dit nummer heb ik een wokschotel gemaakt: eenvoudig te maken, presenteert mooi, een hoge winstmarge...

Smokey shoarmaspies

Smokey shoarmaspies

Epos inspireert de slager met verrassende recepten, zoals dit recept voor Smokey shoarmaspies.

‘Elke dag blij met mijn overstap naar de slagerij’

‘Elke dag blij met mijn overstap naar de slagerij’

Annemarie Heikoop (20) was van plan om met kinderen te gaan werken na haar opleiding Sociaal Pedagogisch Werk (SPW). Haar bijbaantje bij Keurslagerij Beverdam in Rijssen gooide die plannen om. Annemarie vond het werk in de slagerij zo leuk dat ze er haar fulltimebaan van maakte en sinds september volgt ze ook een opleiding bij SVO vakopleiding food.