KNS geeft update over cao-onderhandelingen

Slagerij Unsplash_uitsnede

Foto: Unsplash

Op 11 februari ging Koninklijke Nederlandse Slagers weer in overleg met de vakbonden FNV en CNV Vakmensen over een nieuwe cao. Vanwege de aanhoudende onzekerheid rondom de coronapandemie kwam dit overleg te vroeg om inhoudelijke afspraken te maken.

"Afgelopen december en januari bestond de verwachting dat, met het versoepelen van de coronamaatregelen", laat KNS weten in een update op de website. "Ook de cao-onderhandelingen inhoudelijk hervat konden worden. Helaas is van versoepelingen nog geen sprake en duurt de onzekerheid binnen de branche voort."

De huidige Cao voor het Slagersbedrijf liep af op 31 december 2020. Alle partijen streven er naar om zo snel mogelijk tot een nieuwe cao te komen.

Lees voor meer informatie het bericht op de website van KNS.

Reactie toevoegen

 
Dossiers
Lees ook
2021

2021

Af en toe heb je van die momenten dat je jezelf opeens met een soort schok realiseert dat de tijd vliegt. Welnu, dat had ik afgelopen week. Ik was op dinsdagochtend boerenkool aan het inscheppen (jawel, dat staat er echt) en toen bedacht ik me dat ik veertig jaar geleden op dinsdagochtend drie koeien moest uitbenen.

‘Leren van fouten helpt om een goede slager te worden’

‘Leren van fouten helpt om een goede slager te worden’

Max Koning (25) wist op zijn vijftiende al dat hij slager wilde worden, maar dat hij nu al zijn eigen slagerij zou hebben was onverwachts. Max rondde alle slagersopleidingen van SVO vakopleiding food af en is sinds vorig jaar eigenaar van Keurslagerij Max Koning in Blokker.

Trend biedt kansen en elke slager reageert er anders op

Trend biedt kansen en elke slager reageert er anders op

Wat worden de trends van 2021? En in hoeverre maakt de slager gebruik van trends in de branche? Terwijl de een zich volledig stort op nieuwe smaken, digitale mogelijkheden en een bezorgservice, profileert de ander zich door dat juist níet te doen.