KNS helpt slagers bij drukke decembermaand

Kerst_KNS

Beeld: KNS

Er is al veel over geschreven. De feestdagen zullen dit jaar anders verlopen dan normaal vanwege het coronavirus. Voor de slager betekent het dat ze tijdens deze drukke periode nog meer moeten plannen en communiceren. Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) helpt de slager hierbij met tips en communicatiemateriaal.

Een goede voorbereiding en heldere communicatie zijn volgens Koninklijke Nederlandse Slagers de sleutel voor de feestdagen. Het is dit jaar vanwege het coronavirus nog belangrijker om de drukte te spreiden en te zorgen voor een snelle doorlooptijd. Op de website geeft de brancheorganisatie voor slagers allerlei tips om dit te regelen. Denk bijvoorbeeld aan bloktijden, een pick-up point buiten de winkel en een gastheer of gastvrouw om alles in goede banen te leiden.

Daarnaast moeten slagers duidelijk alle informatie en 'spelregels' naar de klanten communiceren. Ook daarvoor geeft Koninklijke Nederlandse Slagers niet alleen tips, maar ook communicatiemiddelen. Deze bestaan uit een poster voor in de winkel en beelden voor op de social media. Dit materiaal is voor zowel slagers die met en zonder bestellingen werken.

Ga voor alle tips en communicatiemiddelen naar de website van Koninklijke Nederlandse Slagers.

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Hachee met sous-vide gegaard stoofvlees

Hachee met sous-vide gegaard stoofvlees

Degens inspireert de slager met lekkere en bijzondere recepten. Bijvoorbeeld dit recept voor Hachee met sous-vide gegaard stoofvlees.

De finale van 2020

De finale van 2020

Er zijn al ongelofelijk veel columns geschreven over COVID-19 sinds begin maart van dit jaar. Alle scenario’s en do’s & don’ts zijn de revue al gepasseerd. Eigenlijk was mijn bedoeling om vanaf deze plek niet weer over corona te gaan schrijven.

“Van weekendhulp tot  mede-eigenaar slagerij’

“Van weekendhulp tot mede-eigenaar slagerij’

Op zijn vijftiende begon Koen Jager (29) aan de mbo 2-opleiding Productiemedewerker slagerij van SVO vakopleiding food. Dat ging niet vanzelf en zijn familie en vrienden zagen hem de handdoek al in de ring gooien. Maar Koen zette door, en met succes: hij rondde ook de twee vervolgopleidingen van SVO af en is nu mede-eigenaar van de slagerij waar hij...