KNS helpt slagers bij drukke decembermaand

Kerst_KNS

Beeld: KNS

Er is al veel over geschreven. De feestdagen zullen dit jaar anders verlopen dan normaal vanwege het coronavirus. Voor de slager betekent het dat ze tijdens deze drukke periode nog meer moeten plannen en communiceren. Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) helpt de slager hierbij met tips en communicatiemateriaal.

Een goede voorbereiding en heldere communicatie zijn volgens Koninklijke Nederlandse Slagers de sleutel voor de feestdagen. Het is dit jaar vanwege het coronavirus nog belangrijker om de drukte te spreiden en te zorgen voor een snelle doorlooptijd. Op de website geeft de brancheorganisatie voor slagers allerlei tips om dit te regelen. Denk bijvoorbeeld aan bloktijden, een pick-up point buiten de winkel en een gastheer of gastvrouw om alles in goede banen te leiden.

Daarnaast moeten slagers duidelijk alle informatie en 'spelregels' naar de klanten communiceren. Ook daarvoor geeft Koninklijke Nederlandse Slagers niet alleen tips, maar ook communicatiemiddelen. Deze bestaan uit een poster voor in de winkel en beelden voor op de social media. Dit materiaal is voor zowel slagers die met en zonder bestellingen werken.

Ga voor alle tips en communicatiemiddelen naar de website van Koninklijke Nederlandse Slagers.

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Variëren met wokschotels

Variëren met wokschotels

Van meerdere collega’s hoor ik dat kant-en-klare maaltijden al zorgen voor meer dan de helft van hun omzet. De slagerij wordt steeds meer een maaltijdwinkel. De consument wil kwaliteit en gemak en dat kunnen wij, als ambachtelijke slagers, bieden. Voor dit nummer heb ik een wokschotel gemaakt: eenvoudig te maken, presenteert mooi, een hoge winstmarge...

Smokey shoarmaspies

Smokey shoarmaspies

Epos inspireert de slager met verrassende recepten, zoals dit recept voor Smokey shoarmaspies.

‘Elke dag blij met mijn overstap naar de slagerij’

‘Elke dag blij met mijn overstap naar de slagerij’

Annemarie Heikoop (20) was van plan om met kinderen te gaan werken na haar opleiding Sociaal Pedagogisch Werk (SPW). Haar bijbaantje bij Keurslagerij Beverdam in Rijssen gooide die plannen om. Annemarie vond het werk in de slagerij zo leuk dat ze er haar fulltimebaan van maakte en sinds september volgt ze ook een opleiding bij SVO vakopleiding food.