Foto: Pixabay (bewerkt)

Vanwege het coronavirus vindt de Week van de Slager dit jaar grotendeels digitaal plaats. Om slagers hierbij te helpen organiseert Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) op 17 maart een webinar.  

De Week van de Slager is van 12 tot en met 17 april. Slagers laten deze dagen het ambacht, de creativiteit en de veelzijdigheid van het slagersvak zien. In voorgaande jaren gebeurde dit onder andere met proeverijen, demonstraties, bezoek aan scholen en rondleidingen in de slagerij. Vanwege de coronapandemie en de daarbij behorende maatregelen zijn dergelijke activiteiten dit jaar niet mogelijk en vindt de Week van de Slager online plaats.

KNS wil slagers helpen bij het organiseren van leuke digitale activiteiten. Daarom is er op 17 maart een speciaal webinar. "Aan het einde van dit webinar weet je hoe je een perfect filmpje maakt voor je sociale media over bijvoorbeeld het ambacht van worst maken en heb je genoeg ideeën opgedaan voor leuke activiteiten zoals een masterclass 'rollade knopen', vragenuurtje via facebook en meer", meldt de brancheorganisatie op de website.

Het webinar start op 17 maart om 19.30 en duurt tot 20.30. Aanmelden kan op de website van KNS.

Bron: KNS

Altijd op de hoogte blijven?