Mag ik het recept?

Mag ik het recept_cover

Onder het motto ‘People who love to eat are always the best people’ (Julia Child) bracht Uitgeverij Unieboek een ‘boek’ uit met weinig vaste inhoud en alle ruimte om je eigen favoriete recepten te verzamelen.

Appelkruimeltaart en lasagne staan er al in, verder staat het de bezitter van dit boek geheel vrij om erin te schrijven of te plakken. Verzamel de allerlekkerste recepten van collega’s, vrienden of workshops of opleidingen die je volgde en stel zo je eigen receptenboek samen.

Mag ik van jou je lievelingsrecept? Je herinnert je nog levendig die ene taart of maaltijd van je moeder, opa of vriendin. Of je volgde een workshop of hoorde goede tips tijdens een kookdemonstratie, alles kan in dit boekje. Stel vanaf nu altijd de vraag: ‘Mag ik het recept?’ en verzamel jouw favorieten.

Zo maak je een heel persoonlijk en uniek receptenschrift. Je kunt ‘m als versspecialist zelf gebruiken, maar uiteraard ook met wat eigen recepten erin aan je beste klanten cadeau doen. 

Mag ik het recept? is verkrijgbaar bij Boek-plus.nl, de online boekhandel die meer dan 70.000 titels binnen 24 uur kan leveren, zonder verzendkosten.

Titel: Mag ik het recept? | ISBN: 9789000367023 | Prijs: 12,50

Reactie toevoegen

 
Dossiers
Lees ook
Lekker en snel klaar: salades en wraps

Lekker en snel klaar: salades en wraps

Het is zomer, dus wil de consument niet lang in de keuken staan. Vandaar dat Jan Nederhoed dit keer een aantal gerechten heeft gemaakt, die snel klaar zijn en toch allerlei gezonde ingrediënten bevatten. Het zijn wraps, gevulde pitabroodjes en een heerlijke salade. Makkelijk voor de slager en voor de klanten.

Cordon bleu met kaasspreads

Cordon bleu met kaasspreads

Deze keer gaan we naast vlees ook met kaas aan de gang. De bekendste vleesvariant met kaas is natuurlijk de cordon bleu, een filetlapje gevuld met ham en kaas. Ik heb een mooi stuk varkensvlees hiervoor, maar het kan ook heel goed met kalfsvlees. Je kunt ook kleine ‘vinkjes’ van een laagje smeerbare kaasspread voorzien, of een rollade. Tekst...

Over charcuterie

Over charcuterie

Na worst, rook, rot en drank komt er nu ook een handleiding voor charcuterie van de hand van Meneer Wateetons. De andere werken van de hand van Meneer Wateetons werden goed ontvangen. Ze werden zowel geprezen om de heldere uitleg en het theoretisch kader als de humoristische inslag.