Meer bezoekers op gastvrij Rotterdam

De 7e editie van Gastvrij Rotterdam in Rotterdam Ahoy heeft ruim 16.000 bezoekers ontvangen, ruim 14 procent meer dan in 2018. Er waren ruim 500 exposanten en meer dan 150  wedstrijden, uitreikingen, proeverijen, masterclasses en demonstraties. Ook het beursoppervlak was groter dan vorig jaar en bedroeg nu 5 beurshallen. De beurs werd maandag 23 september officieel geopend door Thérèse Boer en Herman den Blijker. 

Er waren tijdens de beurs meerdere finales, zoals de World Cup Oyster Opening, de Nederland Finale van de Bocuse d'Or, de Young Chef Award, de AD Gouden Pollepels en Het Glazen Kalf. Nieuwe themapleinen dit jaar waren het Horeca Netwerk Meet up Paviljoen, het Cocktails & Beans en Paviljoen en het Vegan Taste Lab.

Gastvrij Rotterdam 2020

De volgende editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 21 tot en met woensdag 23 september 2020 in Rotterdam Ahoy. Gastvrij Rotterdam richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoog segment. Meer informatie is te vinden op www.gastvrij-rotterdam.nl.

Reactie toevoegen

 
Dossiers