Merk Robuust voor duurzaam Hollands rundvlees

vleesplus-robuust

Keten Duurzaam Rundvlees start Robuust, een nieuw kwaliteitsmerk voor (h)eerlijk vlees. Het gaat om een hoge kwaliteit puur en ambachtelijk rundvlees, uitsluitend van vleesrassen die in Nederland zijn gehouden.

Het consumentenmerk maakt dat het vee en vlees van geboorte tot bord traceerbaar en controleerbaar is, op basis van de uitgangspunten dierenwelzijn, puur Hollands, pure kwaliteit en puur duurzaam.

Keten Duurzaam Rundvlees (KDR) is een samenwerkingsverband tussen Nederlandse vleesveehouders, slachterijen, grossiers, slagers en overige afnemers van rundvlees.

Zij staan borg voor (h)eerlijk vlees en hebben dit geborgd door een onafhankelijke controle-instantie (CI)

Samen met de Robuust huisspecialiteiten krijgen de afnemers ook recepten en flyers om de rundvleesspecialiteiten op de winkelvloer te promoten.

Reactie toevoegen

 
Meer over
Lees ook
Zandbergen World’s Finest Meat exclusieve distributeur van Australian Agricultural Company

Zandbergen World’s Finest Meat exclusieve distributeur van Australian Agricultural Company

Zandbergen World’s Finest Meat wordt de exclusieve distributeur van Australian Agricultural Company (AACo) voor continentaal Europa. Zandbergen gaat de distributie verzorgen voor de merken Darling Downs en Kobe Cuisine.

Prijzen voor FN Global Meat op World Steak Challenge 2019

Prijzen voor FN Global Meat op World Steak Challenge 2019

In Dublin vond op 10 juli de World Steak Challenge plaats. FN Global Meat was een van de prijswinnaars en werd beloond met twee keer goud en een keer zilver. In totaal reikte de jury 255 medailles uit, 106 gouden, 90 zilveren en 59 bronzen. Het Deense bedrijf JN Meat International won evenals vorig jaar de titel World’s Best Steak.

1788 rundvlees krijgt geverifieerde Black Angus erkenning

1788 rundvlees krijgt geverifieerde Black Angus erkenning

Het Australische rundvlees 1788 krijgt vanaf juni 2018 de geverifieerde Black Angus beef certificering van de Angus Society of Australia. 1788 is een merk van Jan Zandbergen. Het assortiment bestaat uit Australisch graangevoerd rundvlees.