Mogelijk Salmonella in diverse worsten Uildrik worstmakerij

Veiligheidswaarschuwing Uildrik

Uildriks worstmakerij haalt verschillende worsten terug vanwege een mogelijke besmetting met de salmonella bacterie, type Salmonella Goldcoast. Consumptie van deze worsten kan gevaarlijk zijn voor de gezondheid, met name voor zwangere vrouwen, jonge kinderen, ouderen en mensen met een verzwakt afweersysteem.

Het gaat om de volgende producten:

  • Metworst gekruid 4 in zak, EAN 8714029006661, THT tot en met 31-01-2019
  • Drogemetworst met kruidnagel, EAN 8714029000010, THT tot en met 31-01-2019
  • Groninger droge metworst, EAN 8714029000096, THT tot en met 31-01-2019
  • Italiaanse worst, EAN 8714029051159, THT tot en met 31-01-2019
  • Peperworst, EAN 8714029051197, THT tot en met 31-01-2019
  • Spaanse worst, EAN 8714029051173, THT tot en met 10-02-2019

Uildrik verzoekt klanten om deze producten terug te brengen naar de winkel. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met het bedrijf via telefoonnummer 0598-394275 of via mail info@uildriksbv.nl.

Reactie toevoegen

 
Lees ook
De Worstbijbel is verschenen

De Worstbijbel is verschenen

Eind februari verscheen bij Uitgeverij Carrera Culinair de Worstbijbel. In dit boek onthult de auteur Meneer Wateetons alle slagersgeheimen en toont hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Met uitgebreide instructies en stap-voor-stapfoto's legt Meneer Wateetons alle technieken van het worst maken uit. In het boek is onder andere aandacht...

Veiligheidswaarschuwing Coop Kip Cordon Blue

Veiligheidswaarschuwing Coop Kip Cordon Blue

Coop laat een veiligheidswaarschuwing uitgaan voor het product Coop Kip Cordon Blue, 2 stuks ten minste houdbaar tot 28 januari. In deze verpakking kunnen kipsatéschnitzels zitten, terwijl dit niet op het etiket vermeld wordt. Voor mensen met een pinda-allergie kan consumptie gevaarlijk zijn. Coop adviseert mensen met een pinda-allergie dan ook dringend...

Winnaars Worstmakerij en Traiteur 2018 bekend

Winnaars Worstmakerij en Traiteur 2018 bekend

Tijdens de jaarbijeenkomst op 15 januari maakte het Worstmakersgilde de winnaars van de ‘Worstmakerij van het jaar 2018’ en ‘Traiteur van het jaar 2018’ bekend. Slagerij Putman uit Arnhem maakt de beste worsten. Voor de beste traiteur moet je naar Aalten, naar Slagerij Gleis. Ook kregen de twaalf nieuwe Worstmakers hun diploma uitgereikt. Worstmakerij...