Nieuw management bij varkensvleesdivisie Vion

Vlees+_Vion_2

Vleesverwerker Vion heeft opnieuw een reeks personeelswisselingen in het management aangekondigd, dit keer in de varkensvleesdivisie. Frans Stortelder, COO van de varkensvleesdivisie, zal per 1 januari doorstromen naar de functie van Chief Strategic Projects bij Vion. John de Jonge zal hem gaan vervangen als COO en krijgt samen met CCO Maiko van der Meer de leiding over de divisie.

Aansturing pork division

John de Jonge neemt de operationele verantwoordelijkheden over voor de divisie ‘Pork’ van Frans Stortelder. Maiko van der Meer neemt de verantwoordelijkheid voor alle commerciële zaken en zal ontwikkeling van de consumentenproducten voor Vion Pork gaan leiden. Op korte termijn zal nader besloten worden hoe de verschillende stafafdelingen binnen de Pork divisie worden aangestuurd.

John en Maiko rapporteren aan Ronald Lotgerink, die per 1 september is aangetreden als nieuwe CEO. Eerder deze maand werden ook al twee andere managementposities bij Vion opnieuw bemand.

Reactie toevoegen

 
Lees ook
NVWA: Varkensvlees mogelijk besmet met Salmonella Goldcoast

NVWA: Varkensvlees mogelijk besmet met Salmonella Goldcoast

Zondag 2 december werd bekend dat de Belgische Voedselautoriteit FAVV was gewaarschuwd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) omdat een Nederlandse slachter met salmonella besmet vlees in België bleek te hebben afgezet. Gisteravond kwam de NVWA met het nieuws in Nederland naar buiten.  De NVWA heeft de bron van een...

Vion presenteert nieuw assortiment diepvriesproducten

Vion presenteert nieuw assortiment diepvriesproducten

Vion brengt met het label Cool Cuts een nieuw assortiment diepvriesproducten op de markt. Het assortiment bestaat uit gerijpt rundvlees van het premiummerk Goldbeef en is afgestemd op de horeca en andere grootverbruikers, en op de detailhandel.  Premium Beef Het vlees is afkomstig van het Simmentaler rund en het ras Holstein Friesian. “Vion...

Voedingscentrum: mannen moeten minder vlees eten

Voedingscentrum: mannen moeten minder vlees eten

Het Voedingscentrum is een campagne gestart die mannen moet stimuleren minder vlees te eten. Vaker kiezen voor peulvruchten, noten en ei levert winst op voor je gezondheid én het milieu, zo stelt de campagne ‘Er is meer dan vlees’. De campagne moedigt mannen aan hun vleesconsumptie te halveren. In de campagne worden peulvruchten,...