Nieuw vakevenement voor de drankenbranche: More than Drinks Inspiration!

5 september 2019
Foto: Goulmy Design

Op zondag 2 en maandag 3 februari 2020 organiseert Alea Publishers, de nieuwe uitgever van drankenvakblad More than Drinks!, in samenwerking met Promotion Projects de eerste More than Drinks Inspiration!; een vakevenement voor alle professionals uit de drankenbranche. De locatie is de Beursfabriek in Nieuwegein.

More than Drinks Inspiration! is hèt nieuwe vakevenement voor de gehele drankenbranche, bestaande uit seminars & workshops en een representatieve beursvloer waar bedrijven uit de drankensector zich kunnen presenteren. Het event is bestemd voor alle professionals uit de drankenbranche, zowel leveranciers als slijters, zowel groothandel als retail.

De nieuwe beurs is deels een voortzetting van de Dranken & Pakket Expo, en wordt aangevuld met de redactionele slagkracht van More than Drinks!

Workshops & seminars

Tijdens het event delen toonaangevende sprekers hun visie op het vak en geven zij tips voor een betere bedrijfsvoering en rendement. Natuurlijk ligt de focus op de toekomst van de slijterij en de drankenhandel in de ruimste zin van het woord. Tijdens het tweedaags programma worden workshops, seminars en lezingen gegeven rond de drie hoofdthema’s wijn, bier en spirits. 

Fiona de Lange, hoofdredacteur More than Drinks!: “De drankenbranche is in snel tempo aan het veranderen. Beleving, authenticiteit en persoonlijk advies zijn zomaar een paar begrippen waarvoor de huidige consument naar de drankenspeciaalzaak toegaat. De concurrentie is hoog en een flexibele bedrijfsvoering essentieel. Met More than Drinks Inspiration! gaan we de drankenbranche voorzien van bruisende noviteiten en een goed inhoudelijk programma dat inspiratie geeft voor de toekomst”.

Rob Simoons: “Het is zeer verheugend, dat na vele succesvolle edities van Dranken & Pakket Expo, het jaarlijkse vakevenement wordt voortgezet in samenwerking met More than Drinks! Een informatief en inspirerend, inhoudelijk, programma dat mede tot stand is gekomen door suggesties vanuit de drankensector, vormt een stevige meerwaarde voor de beurs. Een prachtige combinatie!”

More than drinks inspiration! 
Vakbeurs, seminars & workshops 

Datum: Zondag 2 en maandag 3 februari 2020
Locatie: Beursfabriek Nieuwegein
Meer informatie: www.morethandrinksinspiration.nl

Dit artikel verscheen eerder op: BeverageNL

Altijd op de hoogte blijven?