Noordelijke Slagers Manifestatie op 2 oktober 2021

Vakwedstrijden Slavakto 2020_foto Vlees+ 5-2018

De Noordelijke Slagers Manifestatie vindt plaats op 2 oktober 2021. Dat maakt het bestuur bekend. Alle wedstrijdproducten worden die dag gekeurd. Hoe de prijsuitreiking er precies uit komt te zien is nog niet bekend.

De vakwedstrijden zijn altijd een belangrijk onderdeel van de Noordelijke Slagers Manifestatie. Het bestuur wil in 2021 extra aandacht besteden aan kant-en-klare maaltijden en soepen, een sterke groeimarkt in de slagersbranche. Daarnaast voert het bestuur een extra rubriek vegetarisch of hybride vegetarisch in.

"Aangezien we op dit moment nog niet kunnen overzien hoe het COVID-19 virus zich ontwikkeld, willen we nog geen definitieve plannen maken over een feestelijke prijsuitreiking", meldt het bestuur in een persbericht. "Maar dat de winnaars in het zonnetje worden gezet is zeker."

Reactie toevoegen

 
Lees ook
2021

2021

Af en toe heb je van die momenten dat je jezelf opeens met een soort schok realiseert dat de tijd vliegt. Welnu, dat had ik afgelopen week. Ik was op dinsdagochtend boerenkool aan het inscheppen (jawel, dat staat er echt) en toen bedacht ik me dat ik veertig jaar geleden op dinsdagochtend drie koeien moest uitbenen.

Variëren met wokschotels

Variëren met wokschotels

Van meerdere collega’s hoor ik dat kant-en-klare maaltijden al zorgen voor meer dan de helft van hun omzet. De slagerij wordt steeds meer een maaltijdwinkel. De consument wil kwaliteit en gemak en dat kunnen wij, als ambachtelijke slagers, bieden. Voor dit nummer heb ik een wokschotel gemaakt: eenvoudig te maken, presenteert mooi, een hoge winstmarge...

‘Elke dag blij met mijn overstap naar de slagerij’

‘Elke dag blij met mijn overstap naar de slagerij’

Annemarie Heikoop (20) was van plan om met kinderen te gaan werken na haar opleiding Sociaal Pedagogisch Werk (SPW). Haar bijbaantje bij Keurslagerij Beverdam in Rijssen gooide die plannen om. Annemarie vond het werk in de slagerij zo leuk dat ze er haar fulltimebaan van maakte en sinds september volgt ze ook een opleiding bij SVO vakopleiding food.