Offerman presenteert het nieuwe merk FairBeleg

Vlees+_FairBeleg_Offerman

Offerman brengt half juli een nieuw merk op de markt. FairBeleg bestaat uit een assortiment vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg in portieverpakking. De lancering van het nieuwe merk FairBeleg is het resultaat van de herschikking van de merken die vorig jaar startte. Offerman was toen nog onderdeel van Zwanenberg Food Group. Sinds december 2017 is Offerman onderdeel van Ter Beke. Offerman produceert merken als Kips en Kraak-Vers.

FairBeleg

André Vleemingh, Commercieel Manager Foodservice, omschrijft FairBeleg als een combinatie het beste van de merken Kips en Kraak-Vers. Productveiligheid, hygiëne en constant goede kwaliteit vormen volgens hem de basis. Daarnaast vindt Offerman het tegengaan van verspilling net zo belangrijk. “Slim omgaan met voedsel en verpakking is óók onze verantwoordelijkheid” zegt Vleemingh.

Naast de introductie van het merk FairBeleg voor portieverpakkingen hartig beleg, voegt Offerman ook de grootverpakkingen vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg van Kraak-Vers en Zwanenberg medio juli samen tot één horeca assortiment. Dit assortiment gaat verder onder de merknaam Kraak-Vers. Zo hoopt Offerman meer focus en herkenbaarheid in de markt creëren.

Offerman

Offerman is sinds december 2017 onderdeel van Ter Beke. De Ter Beke-groep heeft twee kernactiviteiten: fijne vleeswaren en versbereide gerechten. De groep beschikt over dertien industriële vestigingen in België, Nederland, Frankrijk, Polen en het Verenigd Koninkrijk en telt ongeveer 2600 medewerkers. Ter Beke realiseerde in 2017 een omzet van 508,6 miljoen EUR.

In december 2017 nam Ter Beke de business unit Fresh over van Zwanenberg Food Group. De business unit gaat binnen Ter Beke zelfstandig verder onder de naam Offerman. Vanuit drie gespecialiseerde productielocaties verspreid over Nederland maken zij elke dag hoogwaardige kwaliteitsproducten. In Aalsmeer wordt gesliced en verpakt, de vestigingen in Zoetermeer en Borculo verwerken leverproducten, snijpalen, (rook)worsten en hammen.

Lees ook:

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Nieuwe winkelformule Traiteurslager

Nieuwe winkelformule Traiteurslager

Bens Verspromotie introduceert een nieuwe winkelformule voor slagers, Traiteurslager. De formule geeft ondersteuning bij promotie, presentatie en receptvariatie.

Bufferglucose alternatief voor e-nummers

Bufferglucose alternatief voor e-nummers

Om veiliger en gezondere producten te maken, heeft PH Liquid Belgium een Bufferglucose Syrup ontwikkeld, die als vervanger kan dienen voor de meeste e-nummers. Aan de ontwikkeling is jarenlang onderzoek verricht.

Fairbeleg brengt vegetarisch broodbeleg op de markt

Fairbeleg brengt vegetarisch broodbeleg op de markt

Juli 2018 lanceerde Offerman het nieuwe merk Fairbeleg met een assortiment van vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg in portieverpakking. Hier wordt nu vegetarische filet americain aan toegevoegd.  De vegetarische filet americain is gemaakt op basis van zuivel. De smaak en bite is volgens de makers vergelijkbaar met de vleesvariant....