Offerman presenteert het nieuwe merk FairBeleg

Vlees+_FairBeleg_Offerman

Offerman brengt half juli een nieuw merk op de markt. FairBeleg bestaat uit een assortiment vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg in portieverpakking. De lancering van het nieuwe merk FairBeleg is het resultaat van de herschikking van de merken die vorig jaar startte. Offerman was toen nog onderdeel van Zwanenberg Food Group. Sinds december 2017 is Offerman onderdeel van Ter Beke. Offerman produceert merken als Kips en Kraak-Vers.

FairBeleg

André Vleemingh, Commercieel Manager Foodservice, omschrijft FairBeleg als een combinatie het beste van de merken Kips en Kraak-Vers. Productveiligheid, hygiëne en constant goede kwaliteit vormen volgens hem de basis. Daarnaast vindt Offerman het tegengaan van verspilling net zo belangrijk. “Slim omgaan met voedsel en verpakking is óók onze verantwoordelijkheid” zegt Vleemingh.

Naast de introductie van het merk FairBeleg voor portieverpakkingen hartig beleg, voegt Offerman ook de grootverpakkingen vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg van Kraak-Vers en Zwanenberg medio juli samen tot één horeca assortiment. Dit assortiment gaat verder onder de merknaam Kraak-Vers. Zo hoopt Offerman meer focus en herkenbaarheid in de markt creëren.

Offerman

Offerman is sinds december 2017 onderdeel van Ter Beke. De Ter Beke-groep heeft twee kernactiviteiten: fijne vleeswaren en versbereide gerechten. De groep beschikt over dertien industriële vestigingen in België, Nederland, Frankrijk, Polen en het Verenigd Koninkrijk en telt ongeveer 2600 medewerkers. Ter Beke realiseerde in 2017 een omzet van 508,6 miljoen EUR.

In december 2017 nam Ter Beke de business unit Fresh over van Zwanenberg Food Group. De business unit gaat binnen Ter Beke zelfstandig verder onder de naam Offerman. Vanuit drie gespecialiseerde productielocaties verspreid over Nederland maken zij elke dag hoogwaardige kwaliteitsproducten. In Aalsmeer wordt gesliced en verpakt, de vestigingen in Zoetermeer en Borculo verwerken leverproducten, snijpalen, (rook)worsten en hammen.

Lees ook:

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Oprichting Vereniging Worstmakende Ambachtelijke Slagers

Oprichting Vereniging Worstmakende Ambachtelijke Slagers

Negen collega-slagers richtten vanuit de gezamenlijke liefde voor het slagersvak en voor producten met een hoge kwaliteit de Vereniging Worstmakende Ambachtelijke Slagers op. Deze nieuwe vereniging presenteerde zich voor het eerst tijdens de Slavakto op 5 en 6 november. Met de Vereniging Worstmakende Ambachtelijke Slagers willen de oprichters...

Leverworstmerk Kips brengt vier vega-producten op de markt

Leverworstmerk Kips brengt vier vega-producten op de markt

  Zwanenberg Food Group breidt het assortiment van het leverworstmerk Kips uit met vier vega-producten. Dit zijn vegetarische leverworst, paté, smeerleverworst en filet americain. De producten worden voorlopig een jaar lang exclusief via Albert Heijn aangeboden.   Het merk Kips is vooral bekend van de leverworst en andere...

Arjen Vonk nieuwe Business Unit Director van Offerman

Arjen Vonk nieuwe Business Unit Director van Offerman

Arjen Vonk wordt op 1 januari 2019 de nieuwe Business Unit Director van Offerman. Hij volgt Maarten Elsinga op, die Ter Beke verlaat en terugkeert naar Zwanenberg Food Group. Business Unit Director van Offerman Vonk (49) begon in 2015 bij Zwanenberg en is sinds de start van Offerman actief in deze organisatie. Hij heeft een brede achtergrond...