Ontdek nieuwe afzetmarkten op VersVak

Easyfairs_VersVak

VersVak is de vakbeurs waar de vleessector wordt vertegenwoordigd in combinatie met de brood & banket en AGF-sector. Op VersVak komt u in contact met ambachtelijke slagers, traiteurs, cateraars en andere brancheprofessionals uit Noord-Oost Nederland. VersVak wordt georganiseerd door Easyfairs en vindt plaats in Evenementenhal Hardenberg op 9 & 10 april 2018.

Wie neemt deel?

Op VersVak komen leveranciers en zelfstandige ondernemers uit de vlees, brood & banket en AGF-sector samen. Bezoekers kunnen bij de exposanten terecht voor o.a. grondstoffen, eindproducten, machines, gereedschappen, winkelinrichting en verpakkingsmaterialen. Onder andere Foodimpuls, Gosschalk, Meiko, Tieben Vlees, Multipox, De Luca Automatisering, Burgman en Koeltechnisch Buro Midden Nederland hebben zich al ingeschreven voor een deelname aan Versvak 2018.

Wie bezoekt?

VersVak verwelkomt beslissingsbevoegden, de zelfstandige ondernemers uit de regio Noord-Oost Nederland. De ambachtelijke slager, traiteur, cateraar en vele anderen komen samen om te netwerken, innovaties uit hun vak te ontdekken en om zich te laten inspireren door het ambacht.

Waarom Hardenberg?

De consument hecht steeds meer waarde aan lekkere én verantwoorde voeding. Daarnaast hebben verschillende generaties en culturen ieder hun eigen wensen. Door deze lokale behoeften te vervullen, kan de ondernemer zijn hoofd boven water houden. Door de kansen die de vers markt biedt en de bewuste keuze voor regio Noord-Oost Nederland, is VersVak in 2018 hét perfecte platform.

Meer informatie

Voor meer informatie over deelname kunt u onze website bezoeken of contact opnemen met Corine Visser via +31 (0)162 408 981 of corine.visser@easyfairs.com.

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Samen optrekken bij werving medewerkers

Samen optrekken bij werving medewerkers

Al lange tijd stijgt het aantal openstaande vacatures in de slagersbranche. Opvolging van vader op zoon is niet meer vanzelfsprekend en het is een uitdaging om nieuwe slagerijmedewerkers te vinden. SVO vakopleiding food werkt dan ook hard aan het keren van dit tij en het veiligstellen van de toekomst van het slagersvak. Aanwezig op beroepenmarkten Als...

Slavakto 2018

Slavakto 2018

U bent natuurlijk ook geweest op de afgelopen Slavakto. Even met collega’s praten, misschien wel een mooie prijs in ontvangst nemen, kijken naar trends in de markt, inspiratie opdoen bij kruidenfirma’s, de producten van de vakwedstrijd bekijken, etc. Kortom de Slavakto is een driejaarlijks terugkerend evenement dat je niet mag missen. Daar...

Oprichting Vereniging Worstmakende Ambachtelijke Slagers

Oprichting Vereniging Worstmakende Ambachtelijke Slagers

Negen collega-slagers richtten vanuit de gezamenlijke liefde voor het slagersvak en voor producten met een hoge kwaliteit de Vereniging Worstmakende Ambachtelijke Slagers op. Deze nieuwe vereniging presenteerde zich voor het eerst tijdens de Slavakto op 5 en 6 november. Met de Vereniging Worstmakende Ambachtelijke Slagers willen de oprichters...