Ontdek nieuwe afzetmarkten op VersVak

Easyfairs_VersVak

VersVak is de vakbeurs waar de vleessector wordt vertegenwoordigd in combinatie met de brood & banket en AGF-sector. Op VersVak komt u in contact met ambachtelijke slagers, traiteurs, cateraars en andere brancheprofessionals uit Noord-Oost Nederland. VersVak wordt georganiseerd door Easyfairs en vindt plaats in Evenementenhal Hardenberg op 9 & 10 april 2018.

Wie neemt deel?

Op VersVak komen leveranciers en zelfstandige ondernemers uit de vlees, brood & banket en AGF-sector samen. Bezoekers kunnen bij de exposanten terecht voor o.a. grondstoffen, eindproducten, machines, gereedschappen, winkelinrichting en verpakkingsmaterialen. Onder andere Foodimpuls, Gosschalk, Meiko, Tieben Vlees, Multipox, De Luca Automatisering, Burgman en Koeltechnisch Buro Midden Nederland hebben zich al ingeschreven voor een deelname aan Versvak 2018.

Wie bezoekt?

VersVak verwelkomt beslissingsbevoegden, de zelfstandige ondernemers uit de regio Noord-Oost Nederland. De ambachtelijke slager, traiteur, cateraar en vele anderen komen samen om te netwerken, innovaties uit hun vak te ontdekken en om zich te laten inspireren door het ambacht.

Waarom Hardenberg?

De consument hecht steeds meer waarde aan lekkere én verantwoorde voeding. Daarnaast hebben verschillende generaties en culturen ieder hun eigen wensen. Door deze lokale behoeften te vervullen, kan de ondernemer zijn hoofd boven water houden. Door de kansen die de vers markt biedt en de bewuste keuze voor regio Noord-Oost Nederland, is VersVak in 2018 hét perfecte platform.

Meer informatie

Voor meer informatie over deelname kunt u onze website bezoeken of contact opnemen met Corine Visser via +31 (0)162 408 981 of corine.visser@easyfairs.com.

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Inschrijving wedstrijd Confrérie des Chevaliers geopend

Inschrijving wedstrijd Confrérie des Chevaliers geopend

Slagers kunnen zich inschrijven voor de internationale vakwedstrijd Confrérie des Chevaliers. De keuringen voor deze wedstrijd vinden plaats op 3 en 4 februari. De prijsuitreiking vindt ruim een maand later plaats, namelijk op 10 maart 2018 in hotel De Orangerie in Roermond tijdens een diner-dansant. Slagers uit heel Europa Jaarlijks nemen zo'n tweehonderd slagers...

Locatus: Slagers verdwijnen uit het straatbeeld

Locatus: Slagers verdwijnen uit het straatbeeld

Locatus onderzocht het aantal verkooppunten van winkels in voedingsmiddelen. Hieruit blijkt dat bakkers, slagers en groenteboeren uit het straatbeeld verdwijnen. In de afgelopen 10 jaar sloten 730 slagerijen hun deuren. Dit is ongeveer een derde van het totale aantal slagers. Het zijn met name zelfstandige ondernemers die er mee stoppen. Dit is terug...

Ontmoet ambachtelijke slagers uit Noord-Oost Nederland op vakbeurs VersVak 2018

Ontmoet ambachtelijke slagers uit Noord-Oost Nederland op vakbeurs VersVak 2018

VersVak is de vakbeurs waar de vleessector wordt vertegenwoordigd in combinatie met de brood & banket en AGF-sector. Op VersVak komt u in contact met ambachtelijke slagers, traiteurs, cateraars en andere brancheprofessionals uit Noord-Oost Nederland. VersVak wordt georganiseerd door Easyfairs en vindt plaats in Evenementenhal Hardenberg op 9 &...