Overname Van Dongen’s Vleeswarenspecialiteiten door Maasland Vleeswaren

Van dongen Maasland

Maasland Vleeswaren neemt per 30 maart 2020 Van Dongen's Vleeswarenspecialiteiten uit Den Haag over. De twee familiebedrijven delen dezelfde passie voor het ambachtelijk produceren van vleeswaren en bundelen nu hun krachten. 

Van Dongen’s Vleeswarenspecialiteiten maakt op traditionele wijze Ambachtelijke Berliner en Hausmacher in natuurdarm. Joost en Apolline van Dongen gaan nu met pensioen. Joost van Dongen, Piet Groot en Ad Groot staan garant dat de continuïteit en het DNA van de Van Dongen’s Vleeswarenspecialiteiten geborgd blijven na de overname.

Piet Groot Sr. richtte Maasland Vleeswaren op in 1961. Het bedrijf levert hoogwaardige vleeswaren en vleesproducten aan de retailmarkt, horeca, traditionele groothandel en Business tot Business. In het assortiment zitten kookhammen, gegrilde vleeswaren, kookworsten, gehaktsoorten, grill-bbq worsten, rookworsten en regionale producten.

Met de overname verwacht Maasland Vleeswaren een bundeling van krachten van de twee bedrijven op het gebied van uitbreiding van een mooi ambachtelijke vleeswarenassortiment, productontwikkeling, innovatie en service naar de afnemers.

 

Reactie toevoegen

 
Dossiers
Lees ook
Groeiende markt voor vleeswaren van de slager

Groeiende markt voor vleeswaren van de slager

Slagers versterken hun imago en krikken de omzetcijfers op met ambachtelijke vleeswaren. Herkomst, bereiding en smaak wegen zwaar bij de consument, die steeds vaker vleeswaren eet. Niet alleen op brood, maar ook als snack en in andere gerechten.

Slager Dennis van de Ven wil vlees verkopen

Slager Dennis van de Ven wil vlees verkopen

Slager Dennis van de Ven verkoopt bijna alleen maar vlees en vleeswaren. “Ik verkoop 80 procent vlees en 20 procent vleeswaren, daarvoor ben ik slager”, zegt hij.

´Op de Zeedijk heeft iedereen zijn eigen specialisatie´

´Op de Zeedijk heeft iedereen zijn eigen specialisatie´

Slager Rik Vet heeft zijn slagerij op de Zeedijk in hartje Amsterdam. De winkel is klein, wat niet veel mogelijkheden geeft voor een uitgebreid assortiment. Dat wil Vet ook niet, want in Amsterdam zijn talloze speciaalzaken en restaurants. “Wij zijn gespecialiseerd in vlees”.