Overname Van Dongen’s Vleeswarenspecialiteiten door Maasland Vleeswaren

24 maart 2020

Maasland Vleeswaren neemt per 30 maart 2020 Van Dongen's Vleeswarenspecialiteiten uit Den Haag over. De twee familiebedrijven delen dezelfde passie voor het ambachtelijk produceren van vleeswaren en bundelen nu hun krachten. 

Van Dongen’s Vleeswarenspecialiteiten maakt op traditionele wijze Ambachtelijke Berliner en Hausmacher in natuurdarm. Joost en Apolline van Dongen gaan nu met pensioen. Joost van Dongen, Piet Groot en Ad Groot staan garant dat de continuïteit en het DNA van de Van Dongen’s Vleeswarenspecialiteiten geborgd blijven na de overname.

Piet Groot Sr. richtte Maasland Vleeswaren op in 1961. Het bedrijf levert hoogwaardige vleeswaren en vleesproducten aan de retailmarkt, horeca, traditionele groothandel en Business tot Business. In het assortiment zitten kookhammen, gegrilde vleeswaren, kookworsten, gehaktsoorten, grill-bbq worsten, rookworsten en regionale producten.

Met de overname verwacht Maasland Vleeswaren een bundeling van krachten van de twee bedrijven op het gebied van uitbreiding van een mooi ambachtelijke vleeswarenassortiment, productontwikkeling, innovatie en service naar de afnemers.

 

Altijd op de hoogte blijven?