Philippe Thomas is bij Vion benoemd tot Chief Operating Officer (COO) Business Unit Retail. Thomas geeft leiding aan de nieuwe Business Unit 'Retail' en wordt lid van het executive committee van Vion.

Thomas werkt sinds 2002 bij Vion. Hij heeft ruim 17 jaar managementervaring binnen het bedrijf en kent Vion en de markt als geen ander. Tijdens zijn loopbaan bij Vion bekleedde hij verschillende managementfuncties. In zijn laatste functie als Sales Director Europe Industry & Retail Out of Home Markets was hij verantwoordelijk voor de verkoop van rundvlees in Europa. Als COO is Philippe verantwoordelijk voor alle retail activiteiten en sales in Nederland, Duitsland, en wereldwijd.

"Met zijn uitgebreide commerciële ervaring en kennis van onze sector is Philippe een welkom nieuw lid van ons executive committee voor onze nieuwe Business Unit Retail. Deze Business Unit richt zich op producten gericht op de eindconsument voor onze klanten in de retail en industrie," aldus Ronald Lotgerink, CEO Vion.

Altijd op de hoogte blijven?