Programma KNS Inspiratiecongres

KNS Inspiratiecongres_VLE 4-2018

Het KNS Inspiratiecongres vindt plaats op 24 juni. De organisatie belooft "een dosis kennis, inzicht en ideeën in combinatie met een aanbod van smakelijke gerechten en drankjes". Op het programma staan twee sprekers en de uitreiking van de Spareribs Throphy. Voorafgaand aan het congres is de ALV

De twee sprekers op het inspiratiecongres zijn Toon Gerbrands en René Pluijm. Toon Gerbrands is de algemeen directeur van voetbalclub PSV. "Toon kan zowel teams als individuen begeleiden naar succesvolle prestaties. Hij toont de kracht van samenwerking, inspirerend leiderschap en daarbij een goede communicatie", aldus de organisatie.

René Pluijm is bekend van het RTL4-programma 'Pluijm's eetbare wereld'. In dit culinaire programma staat elke keer een land of streek centraal, waar Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

Spareribs Trophy

Pluijm is dit jaar ook de voorzitter van de Spareribs Trophy die op 24 juni rond 21.30 wordt uitgereikt. In tegenstelling tot eerdere edities is er dit jaar maar één ronde. Op donderdag 23 mei keurt de jury, die naast Pluijm bestaat uit de winnaar van vorig jaar John van Tilburg en Ronnie Poeste, svo-docent en keurmeester Stichting Expertisecentrum Slagersambacht, alle inzendingen. Hierbij letten zij op geur, smaak, samenstelling en bewerking.

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Nieuwe module Hygiënisch werken beschikbaar op Slagerspassie

Nieuwe module Hygiënisch werken beschikbaar op Slagerspassie

Voedselveiligheid is een must voor de slager. Hygiënisch werken is hierbij essentieel. Op slagerspassie is de nieuwe module 'Hygiënisch werken' beschikbaar. Hier kunnen slagers online kennis opdoen over voedselveiligheid, hygiënisch werken en de toepassing hiervan in de dagelijkse praktijk.

Slagers kunnen zich inschrijven voor Lekkerste Bal Gehakt 2019

Slagers kunnen zich inschrijven voor Lekkerste Bal Gehakt 2019

De KNS gaat weer op zoek naar de slager die de beste klassieke gehaktbal maakt. De inschrijving voor de vakwedstrijd Lekkerste Bal Gehakt 2019 is nu geopend. Vorig jaar won slager Marco van Strien deze wedstrijd.

Spareribs Trophy 2019 voor Keurslagerij William Hermanussen

Spareribs Trophy 2019 voor Keurslagerij William Hermanussen

Keurslagerij en Catering William Hermanussen won gisteravond 24 juni de Spareribs Trophy 2019. Hij kreeg de trofee uit handen van juryvoorzitter René Pluijm tijdens het KNS Inspiratiecongres. Slager William Hermanussen was dolblij. “Voor de tweede keer hebben wij deze vakwedstrijd gewonnen. Wij zijn dan ook super trots, dat we onszelf nu weer de winnaar...