RBK Group presenteert zich op IFFA

RBK Group IFFA_persbericht RBK

IFFA, de beurs voor de vleesindustrie die elke drie jaar wordt gehouden, vindt dit jaar plaats van 4 tot en met 9 mei in Messe Frankfurt. RBK Group is een van de exposanten op deze internationale vakbeurs.

Op IFFA neemt RBK Food Projects de bezoeker mee in de wereld van duurzaam ontwikkelen en bouwen, en laat de laatste ontwikkelingen op het gebied van bouwen volgens BREEAM zien. RBK Automatisering toont tijdens een live demonstratie de nieuwe modules OEE en Lijnbeheer. Daarnaast worden de modules Contractbeheer en Tickets geïntroduceerd.

RBK Group is recentelijk internationaal uitgebreid met RBK Automation GmbH. Vanuit onze nieuwe vestiging gaat het bedrijf FOBIS ERP-oplossingen aanbieden aan voedselproducerende bedrijven in Duitsland. Meer informatie over RBK Group staat op de website van het bedrijf. 

IFFA

Meet the Best is dit jaar het thema IFFA . De vakbeurs is wederom groter en ook de indeling is logischer gemaakt. Van handwerk tot hightech is te vinden op de beurs volgens de organisatie. Er worden meer dan 1000 exposanten verwacht en bezoekers uit meer dan 50 landen. Industrie, handel en slagers zullen op deze beurs te vinden zijn.

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Tips voor de beginnende bedrijfsvlogger

Tips voor de beginnende bedrijfsvlogger

Vloggen blijft populair. Het is een manier om veel fans en volgers te creëren. Niet alleen als privépersoon, maar ook als bedrijf. Met een vlog kun je je bedrijf een menselijk gezicht te geven en je volgers een kijkje achter de schermen geven. Sleutelwoord hierbij is authenticiteit.  “Je moet niet vloggen om iets te verkopen”,...

Week van de Slager toont veelzijdigheid ambacht

Week van de Slager toont veelzijdigheid ambacht

Van 13 tot en met 18 mei 2019 kunnen slagers weer het ambacht, de creativiteit en veelzijdigheid van hun vak laten zien tijdens de Week van de Slager. Naast een nieuwe naam en een nieuw logo heeft het evenement ook een nieuw thema: 'een verrassend veelzijdig vak’. Slagersvak en ambacht Het doel van de Week van Slager is hetzelfde als vorig jaar...

Volop trends op de Horecava

Volop trends op de Horecava

Bij aankomst op de Horecava word je verwelkomd met bitterballen en andere snacks. Bij binnenkomst staan andere standhouders je op te wachten met hun vers bereide vleeshapjes, koek, gebak en ook vis. Je kunt er niet omheen: de Horecava gaat over eten. Het Innovation Lab laat de nieuwste ontwikkelingen en trends zien. De Amster-Damhertenrookworst won...