RBK Group presenteert zich op IFFA

8 maart 2019

IFFA, de beurs voor de vleesindustrie die elke drie jaar wordt gehouden, vindt dit jaar plaats van 4 tot en met 9 mei in Messe Frankfurt. RBK Group is een van de exposanten op deze internationale vakbeurs.

Op IFFA neemt RBK Food Projects de bezoeker mee in de wereld van duurzaam ontwikkelen en bouwen, en laat de laatste ontwikkelingen op het gebied van bouwen volgens BREEAM zien. RBK Automatisering toont tijdens een live demonstratie de nieuwe modules OEE en Lijnbeheer. Daarnaast worden de modules Contractbeheer en Tickets geïntroduceerd.

RBK Group is recentelijk internationaal uitgebreid met RBK Automation GmbH. Vanuit onze nieuwe vestiging gaat het bedrijf FOBIS ERP-oplossingen aanbieden aan voedselproducerende bedrijven in Duitsland. Meer informatie over RBK Group staat op de website van het bedrijf. 

IFFA

Meet the Best is dit jaar het thema IFFA . De vakbeurs is wederom groter en ook de indeling is logischer gemaakt. Van handwerk tot hightech is te vinden op de beurs volgens de organisatie. Er worden meer dan 1000 exposanten verwacht en bezoekers uit meer dan 50 landen. Industrie, handel en slagers zullen op deze beurs te vinden zijn.

Altijd op de hoogte blijven?