RBK Group presenteert zich op IFFA

RBK Group IFFA_persbericht RBK

IFFA, de beurs voor de vleesindustrie die elke drie jaar wordt gehouden, vindt dit jaar plaats van 4 tot en met 9 mei in Messe Frankfurt. RBK Group is een van de exposanten op deze internationale vakbeurs.

Op IFFA neemt RBK Food Projects de bezoeker mee in de wereld van duurzaam ontwikkelen en bouwen, en laat de laatste ontwikkelingen op het gebied van bouwen volgens BREEAM zien. RBK Automatisering toont tijdens een live demonstratie de nieuwe modules OEE en Lijnbeheer. Daarnaast worden de modules Contractbeheer en Tickets geïntroduceerd.

RBK Group is recentelijk internationaal uitgebreid met RBK Automation GmbH. Vanuit onze nieuwe vestiging gaat het bedrijf FOBIS ERP-oplossingen aanbieden aan voedselproducerende bedrijven in Duitsland. Meer informatie over RBK Group staat op de website van het bedrijf. 

IFFA

Meet the Best is dit jaar het thema IFFA . De vakbeurs is wederom groter en ook de indeling is logischer gemaakt. Van handwerk tot hightech is te vinden op de beurs volgens de organisatie. Er worden meer dan 1000 exposanten verwacht en bezoekers uit meer dan 50 landen. Industrie, handel en slagers zullen op deze beurs te vinden zijn.

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Amster-Damhertenrookworst maakt kans op Horecava Innovation Award

Amster-Damhertenrookworst maakt kans op Horecava Innovation Award

Tijdens de Horecava vindt op 7 januari de uitreiking van de Horecava Innovation Award plaats, de prijzen voor de beste innovaties in de foodservice branche. Onlangs maakte de jury de genomineerden bekend. In totaal waren er 189 inzendingen waaruit de jury zestien genomineerden koos, waaronder de Amster-Damhertenrookworst. Er zijn vier categorieën,...

Vleeskunst geveild voor Chabot Museum

Vleeskunst geveild voor Chabot Museum

In 't Ambachtshuys in Rotterdam-Hilligersberg veilde veilingmeester Hugo Borst drie kunstwerken van slager en vleeskunstenaar Jan Willem Tol. De werken brachten ruim 5.000 euro op voor het restauratiefonds van het Chabot Museum. Dat meldt RTV Rijnmond De varkenskoppen waren gemaakt van paté. "We hebben mallen, net als een cakeblik, in de...

Genomineerden Worstenmakerij en Traiteur van het jaar bekend

Genomineerden Worstenmakerij en Traiteur van het jaar bekend

De Gildeslager reikt maandag 21 januari weer de prijzen ‘Worstmakerij van het jaar’ en ‘Traiteur van het jaar’ uit. De nominaties zijn inmiddels bekend. 21 januari vindt ook de jaarvergadering plaats. Ambacht, inspiratie, verbinding en kennisdeling staan centraal bij De Gildeslager. Om specifieke vakkennis te borgen, kwaliteit...