RBK Group presenteert zich op IFFA

RBK Group IFFA_persbericht RBK

IFFA, de beurs voor de vleesindustrie die elke drie jaar wordt gehouden, vindt dit jaar plaats van 4 tot en met 9 mei in Messe Frankfurt. RBK Group is een van de exposanten op deze internationale vakbeurs.

Op IFFA neemt RBK Food Projects de bezoeker mee in de wereld van duurzaam ontwikkelen en bouwen, en laat de laatste ontwikkelingen op het gebied van bouwen volgens BREEAM zien. RBK Automatisering toont tijdens een live demonstratie de nieuwe modules OEE en Lijnbeheer. Daarnaast worden de modules Contractbeheer en Tickets geïntroduceerd.

RBK Group is recentelijk internationaal uitgebreid met RBK Automation GmbH. Vanuit onze nieuwe vestiging gaat het bedrijf FOBIS ERP-oplossingen aanbieden aan voedselproducerende bedrijven in Duitsland. Meer informatie over RBK Group staat op de website van het bedrijf. 

IFFA

Meet the Best is dit jaar het thema IFFA . De vakbeurs is wederom groter en ook de indeling is logischer gemaakt. Van handwerk tot hightech is te vinden op de beurs volgens de organisatie. Er worden meer dan 1000 exposanten verwacht en bezoekers uit meer dan 50 landen. Industrie, handel en slagers zullen op deze beurs te vinden zijn.

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Veel inspiratie op de eerste dag van VIP 2019

Veel inspiratie op de eerste dag van VIP 2019

1 april ging de vijfde editie van het Vers Inspiratie Platform, VIP 2019, van start. Bezoekers trokken in de drie hallen van Expo Houten langs de vele exposanten, het BBQ-plein, de Markt van de Toekomst en bezochten de verschillende workshops.

Aan de slag met trends

Aan de slag met trends

"De enige zekerheid is verandering." Dat zegt Carin Frijters, auteur van het boek 'Prikkel de koopknop’, over de huidige staat waarin de wereld – en daarmee consumenten en retailers – zich bevindt. Zij geeft tijdens het VIP-event 2019 twee lezingen.

Drie Branche-erkende Meesterslagers erbij

Drie Branche-erkende Meesterslagers erbij

Nederland heeft er weer drie Branche-erkende Meesterslagers bij. Op 18 maart kregen Arno de Best, Herman ter Weele en Johan van Uden de bijbehorende oorkonde en speldje uitgereikt door de voorzitter van de Commissie Meesterproef, Ad Bergwerff. Deze roemde de vaardigheden van de drie slagers, elk specialist op hun eigen vakgebied. “Arno is een...