Samenwerking Baaijens met UV-C en Ozon systemen leverancier Sterilsystems

12 juni 2020

Baaijens Industrial Equipment B.V. is in 2020 een exclusieve samenwerking aangegaan met Sterilsystems. Dit Oostenrijkse bedrijf produceert desinfectie- en geurneutralisatie apparatuur en systemen, gebaseerd op UV-C en OZON technologie.

De samenwerking spits zich toe op de toepassingsgebieden oppervlakte en lucht desinfectie, waterdesinfectie, geur neutralisatie en ruimte desinfectie.

“We zijn zeer verheugd over deze nieuwe samenwerking", aldus Marc Baaijens. "De UV-C en Ozon technologie van Sterilsystems zijn innovatief, volledig chemicaliënvrij, energiebesparend en milieuvriendelijk. Een mooie toevoeging aan ons huidige assortiment."

Coronavirus

Marc: "Het coronavirus beheerst op dit moment onze maatschappij en raakt vele bedrijven en organisaties. Sterilsystems is gespecialiseerd in een unieke en milieuvriendelijke technologie voor luchtzuivering die de verspreiding van virussen waaronder het coronavirus tegen gaan alsmede schimmels en bacteriën. Ozon heeft een effectiviteit van bijna 100% bij het elimineren van ziekteverwekkers zoals griep en het coronavirus." 

Sterilsystems

Het Oostenrijkse Sterilsystems GmbH heeft meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling en toepassing van genoemde UV-C en OZON technologie. Het bedrijf is gespecialiseerd in de voedingsmiddelen en farmaceutische industrie. 

Baaijens

Baaijens Industrial Equipment (BIE) is al meer dan 35 jaar actief in de Nederlandse, Belgische en Duitse voedingsmiddelen industrie. Baaijens levert machines en complete, individueel afgestemde productielijnen.

Dit artikel verscheen eerder op: Vismagazine

Altijd op de hoogte blijven?