Samenwerking Slachterij VAEX en Agri4+ Vleesproductie

17 mei 2022 Redactie Vleesmagazine
Foto: Unsplash

Slachterij VAEX en Agri4+ Vleesproductie gaan intensief samenwerken om hun marktpositie te versterken. VAEX wordt voor 50 procent eigenaar van Agri4+. Dat maakten de twee bedrijven bekend via een post op Facebook.

Door de samenwerking willen de bedrijven hun positie op de markten van levend vee, geslachte karkassen en vleescomponenten versterken en de gezamenlijke activiteiten verder uitbouwen.

Agri4+ is sinds 1982 actief als vleesverwerker en slagerij, voorheen onder de naam Hendriksen Vlees. Het bedrijf in Lichtenvoorde groeide de afgelopen twee jaar en slacht nu vijf dagen per week. Naast het slachten van vleesvarkens, rundvee en andere roodvleessoorten richten het bedrijf zich ook op het slachten en vermarkten van speenbiggen.’

VAEX in het Noord Brabantse Reek is een internationale veehandelonderneming. Het bedrijf is gespecialiseerd in de handel van biggen, slachtvarkens- en zeugen, fokrunderen en gebruikte trucks.

Geen nieuws van Vleesmagazine meer missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke donderdag het laatste nieuws.

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven?