Seminar Plantaardig en vlees, scheiden of combineren

Expertisecentrum Slagersambacht

Stichting Expertisecentrum Slagersambacht organiseert op 4 februari het seminar 'Plantaardig en vlees, scheiden of combineren'. Dit seminar haakt in op de actuele discussie over vlees. Is de discussie terecht en hoe kan de sector daarmee omgaan?

De sprekers op dit seminar zijn Jos Hugense en Ton Klos van Meatless, Paul van Trigt en Ron Kinkelaar van het Expertisecentrum. Zij gaan in op de discussie rondom vlees, de ontwikkelingen in de vegetarische markt en de technische mogelijkheden van het combineren van vlees en plantaardige grondstoffen. Naast een presentatie over Hybride vleesproducten is er ook een praktijkdemonstratie 'vlees en plantaardig', gegeven door Ton Klos.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor dit seminar op de website van Stichting Expertisecentrum Slagersambacht.

 

Reactie toevoegen

 
Dossiers
Lees ook
Brandt & Levie presenteren deels plantaardige knakworst

Brandt & Levie presenteren deels plantaardige knakworst

De worstmakers van Brandt & Levie brengen een deels plantaardige knakworst op de markt. Deze worst bestaat voor een derde uit biet en kikkererwt. De andere twee derde is vlees, afkomstig van een goed gehouden varken.

Nieuwe winkelformule Traiteurslager

Nieuwe winkelformule Traiteurslager

Bens Verspromotie introduceert een nieuwe winkelformule voor slagers, Traiteurslager. De formule geeft ondersteuning bij promotie, presentatie en receptvariatie.

Schapenhandel heeft het moeilijk

Schapenhandel heeft het moeilijk

Het gaat minder goed met de schapenhandel dan vorig jaar. De vraag is kleiner dan het aanbod, wat de prijs negatief beïnvloedt. Handelaren verwachten de komende maanden geen verbetering.