SIAL China zoekt naar innovatieve producten

SIAL China_persbericht

SIAL China vindt plaats van 14 tot en met 16 mei 2019 in Shanghai. Ook dit jaar kunnen bezoekers weer terecht bij SIAL Innovation voor de meest innovatieve voedsel- en drankinnovaties gericht op Azië's consumententrends. Tijdens de editie van 2018 bezocht ongeveer 75 procent van de 110.635 professionele bezoekers dit platform. 

In 2018 ontving de SIAL Innovation een recordaantal van 638 productinzendingen, waarvan 164 producten geselecteerd en beoordeeld door een panel van professionele juryleden uit de wereldwijde voedingsindustrieën zoals XTC World Innovation, industriële media en de academische wereld.

Ook tijdens de 2019-editie selecteert een panel van experts tien producten voor de SIAL Innovation Award finale op basis van productinnovatie en de voordelen voor de consument en de voedingsmiddelenindustrie. Alle geselecteerde producten worden tentoongesteld op het SIAL Innovation forum, mogen het SIAL Innovation Logo gebruiken op alle toekomstige publiciteitsmaterialen en dingen mee in de competitie om de SIAL Innovation Gold, Silver, en Bronze Awards.

De winnaars van de SIAL Innovation Award krijgen een gratis plek in de "World Champions Tour" die de winnende producten gedurende 12
maanden op het innovatie platform van alle SIAL-beurzen van het Sial-netwerk zal tonen, waaronder SIAL Paris, SIAL Interfood in Jakarta, SIAL Middle East in Abu Dhabi, en SIAL Canada in Montreal en Toronto. De 2019 SIAL Innovation finalisten en bekroonde producten zijn van 14 tot en met 16 mei te zien in het SIAL Innovation forum. De winnaars worden aangekondigd op 14 mei, tijdens een speciale prijsuitreiking in de namiddag.

Deelname aan de SIAL Innovation Awards is kostenloos voor alle SIAL China 2019 exposanten. De exposanten worden verzocht in te loggen in de exposanten sectie op de website en het formulier in te vullen dat te vinden is in de rubriek SIAL Innovation. Geregistreerde producten moeten na mei 2018 zijn gecreëerd of op de markt zijn gebracht. Tot 5 april kunnen exposanten zich inschrijven voor SIAL Innovation 2019.

Ga voor meer informatie over SIAL China naar de website van deze vakbeurs voor de voedingsmiddelenindustrie.

Dossiers

Reactie toevoegen

 
Lees ook
RBK Group presenteert zich op IFFA

RBK Group presenteert zich op IFFA

IFFA, de beurs voor de vleesindustrie die elke drie jaar wordt gehouden, vindt dit jaar plaats van 4 tot en met 9 mei in Messe Frankfurt. RBK Group is een van de exposanten op deze internationale vakbeurs. Op IFFA neemt RBK Food Projects de bezoeker mee in de wereld van duurzaam ontwikkelen en bouwen, en laat de laatste ontwikkelingen op...

Volop trends op de Horecava

Volop trends op de Horecava

Bij aankomst op de Horecava word je verwelkomd met bitterballen en andere snacks. Bij binnenkomst staan andere standhouders je op te wachten met hun vers bereide vleeshapjes, koek, gebak en ook vis. Je kunt er niet omheen: de Horecava gaat over eten. Het Innovation Lab laat de nieuwste ontwikkelingen en trends zien. De Amster-Damhertenrookworst won...

Amster-Damhertenrookworst maakt kans op Horecava Innovation Award

Amster-Damhertenrookworst maakt kans op Horecava Innovation Award

Tijdens de Horecava vindt op 7 januari de uitreiking van de Horecava Innovation Award plaats, de prijzen voor de beste innovaties in de foodservice branche. Onlangs maakte de jury de genomineerden bekend. In totaal waren er 189 inzendingen waaruit de jury zestien genomineerden koos, waaronder de Amster-Damhertenrookworst. Er zijn vier categorieën,...