SIAL China zoekt naar innovatieve producten

SIAL China_persbericht

SIAL China vindt plaats van 14 tot en met 16 mei 2019 in Shanghai. Ook dit jaar kunnen bezoekers weer terecht bij SIAL Innovation voor de meest innovatieve voedsel- en drankinnovaties gericht op Azië's consumententrends. Tijdens de editie van 2018 bezocht ongeveer 75 procent van de 110.635 professionele bezoekers dit platform. 

In 2018 ontving de SIAL Innovation een recordaantal van 638 productinzendingen, waarvan 164 producten geselecteerd en beoordeeld door een panel van professionele juryleden uit de wereldwijde voedingsindustrieën zoals XTC World Innovation, industriële media en de academische wereld.

Ook tijdens de 2019-editie selecteert een panel van experts tien producten voor de SIAL Innovation Award finale op basis van productinnovatie en de voordelen voor de consument en de voedingsmiddelenindustrie. Alle geselecteerde producten worden tentoongesteld op het SIAL Innovation forum, mogen het SIAL Innovation Logo gebruiken op alle toekomstige publiciteitsmaterialen en dingen mee in de competitie om de SIAL Innovation Gold, Silver, en Bronze Awards.

De winnaars van de SIAL Innovation Award krijgen een gratis plek in de "World Champions Tour" die de winnende producten gedurende 12
maanden op het innovatie platform van alle SIAL-beurzen van het Sial-netwerk zal tonen, waaronder SIAL Paris, SIAL Interfood in Jakarta, SIAL Middle East in Abu Dhabi, en SIAL Canada in Montreal en Toronto. De 2019 SIAL Innovation finalisten en bekroonde producten zijn van 14 tot en met 16 mei te zien in het SIAL Innovation forum. De winnaars worden aangekondigd op 14 mei, tijdens een speciale prijsuitreiking in de namiddag.

Deelname aan de SIAL Innovation Awards is kostenloos voor alle SIAL China 2019 exposanten. De exposanten worden verzocht in te loggen in de exposanten sectie op de website en het formulier in te vullen dat te vinden is in de rubriek SIAL Innovation. Geregistreerde producten moeten na mei 2018 zijn gecreëerd of op de markt zijn gebracht. Tot 5 april kunnen exposanten zich inschrijven voor SIAL Innovation 2019.

Ga voor meer informatie over SIAL China naar de website van deze vakbeurs voor de voedingsmiddelenindustrie.

Dossiers

Reactie toevoegen

 
Lees ook
Food Innovation Academy opent voorjaar 2019

Food Innovation Academy opent voorjaar 2019

Er dreigt een tekort aan goed opgeleide medewerkers in de voedingsmiddelenindustrie. Daarom zetten bedrijfsleven, onderwijs, gemeente en brancheverenigingen gezamenlijk een nieuwe opleiding op in Vlaardingen. De Food Innovation Academy brengt studenten en bedrijfleven bij elkaar. De opleiding opent voorjaar 2019 de deuren. Food Innovation Academy Friesland...

COV promoot kalfsvlees in Noord-Amerika

COV promoot kalfsvlees in Noord-Amerika

De Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV) is begonnen met de promotie van Nederlands Kalfsvlees buiten Europa. Samen met communicatiebureau Sopexa en de COV-leden werd de campagne Trusted Veal ontwikkeld. Deelname aan beurzen vormt hierbij de basis. In Noord-Amerika startte de campagne met een stand op SIAL Canada Montreal. De stand van Trusted...

Roy Meenderink in directie RBK Automatisering

Roy Meenderink in directie RBK Automatisering

Roy Meenderink versterkt vanaf november de directie van RBK Group. Als commercieel directeur is Meenderik eindverantwoordelijk voor de commerciële activiteiten bij de automatiseringstak van de RBK Group. Roy Meenderink Meenderink is een bekende in de foodindustrie. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring bij diverse vlees producerende bedrijven. De afgelopen...